Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Sexshop

Rosy Gold - Nouveau Curve Massager

€ 54,95
De Rosy Gold Nouveau Curve Massager beschikt over een verbazingwekkende kracht. Deze multifunctionele vibrator zorgt niet alleen voor heerlijke intieme massages, maar ook voor heerlijke lichaamsmassages. Snel bezorgd en discreet verzonden!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

De Rosy Gold Nouveau Curve Massager beschikt over een verbazingwekkende kracht en een ergonomisch design. Deze combinatie zorgt voor het perfecte compacte massageapparaat.  Het ergonomisch design zorgt ervoor dat je makkelijk overal bij komt , en maakt het creëren van deze intieme momenten makkelijker. In totaal heeft de simulator 10 standen en zorgt de vibrerende kop voor stimulatie van clitoris en andere gevoelige delen. De kop van de vibrator is voorzien van een krachtige motor en hierdoor is de vibrator ook geschikt voor lichaamsmassages.

Makkelijk op te laden en multifunctioneel

De Rosy Gold Nouveau Curve Massager is voorzien van een flexibele kop en multifunctioneel. Buiten het masseren van intieme delen, kun je het gebruiken voor het masseren van je lichaam. Je kunt de vibrator makkelijk opladen en kan het overal makkelijk toe passen. Schoonmaken gaat makkelijk door gebruik te maken van een toycleaner.

Discreet bestellen en snel bezorgd bij Funcaps

Funcaps vindt het belangrijk dat onze klanten anoniem blijven. Daarom verzenden wij al onze producten op een discrete manier. Zo weten je huisgenoten, familie of vrienden niet wat je besteld en blijven jouw bestellingen 100% anoniem

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.