Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Sexshop

Rosy Gold - Nouveau Wand Massager

€ 86,95
De Rosy Gold Nouveau Curve beschikt over een verbazingwekkende kracht. Deze multifunctionele vibrator zorgt niet alleen voor heerlijke intieme massages, maar ook voor heerlijke lichaamsmassages. Snel bezorgd en discreet verzonden!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

De Rosy Gold Nouveau Wand Massager heeft een verbazingwekkende kracht en een puik design. Samen gecombineerd zorgt dit voor het perfecte compacte massageapparaat. Dit massageapparaat helpt je met het creëren van intieme momenten alleen of samen met je partner. De vibrerende kop van de simulator heeft 10 standen en zorgt voor stimulatie van de clitoris en andere gevoelige delen. De kop van de vibrator is voorzien van een krachtige motor en hierdoor is de vibrator ook geschikt voor lichaamsmassages.

Makkelijk op te laden en multifunctioneel

De Rosy Gold Nouveau Wand Massager is voorzien van een flexibele kop en multifunctioneel. Je kunt de vibrator ook gebruiken voor het masseren van je lichaam. Bovendien is de vibrator oplaadbaar en daardoor altijd makkelijk toe te passen. De Rosy Gold Nouveau Wand Massager is makkelijk schoon te maken met een toycleaner.

 

Discreet bestellen en snel bezorgd bij Funcaps

Funcaps vindt het belangrijk dat onze klanten anoniem blijven. Daarom verzenden wij al onze producten op een discrete manier. Zo weten je huisgenoten, familie of vrienden niet wat je besteld en blijven jouw bestellingen 100% anoniem

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.