Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Rustica Tsunu Rapé

€ 21,95

Rustica Tsunu Rapé is een eeuwenoud medicijn dat zowel op spiritueel als fysiek niveau te werk gaat. De rapé wordt gemalen en is daarna meteen klaar voor gebruik. De rapé kun je vervolgens oproken of opsnuiven, waarna je de effecten snel zal voelen en kunnen genieten van de rustgevende effecten.

Bestel de Rustica Tsunu Rapé bij Funcaps en geniet van een snelle en discrete levering!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Rustica Tsunu Rapé

Rapé kan zowel gesnoven als geroken worden. De stof heeft zijn oorsprong gevonden binnen de Braziliaanse inheemse stammen. Rapé is een fijngemalen tabaksblad, die gerookt wordt met een kuripé. De stof Rapé , geeft een stimulerende werking die zorgt voor het verdwijnen van nare gevoelens. Je zult direct na het snuiven of roken de effecten opmerken.

Wat zijn de effecten van Rustica Tsunu Rapé?

Deze gemalen vorm van rapé zorgt voor vergelijkbare effecten als het roken van rapé. Zo zal het rapé roken zorgen voor een beter gevoel van ontspanning en ook minder stress opleveren. Bovendien zal deze gemalen vorm van rapé zorgen dat negativiteit sneller uit je lichaam verdwijnt en je helpen om beter in je vel te zitten.

Hoe gebruik je rapé?

Het gebruiken van rapé is niet moeilijk. Hieronder leggen we je in 5 stappen uit hoe je hiermee te werk kunt gaan!

Stap 1: Pak de rapé op en vul deze voorzichtig bij het neuseinde van de kuripé

Stap 2: Heb je het neuseinde gevuld? Tik dan vervolgens met de Kuripé op een hard oppervlakte. Bovendien zal dit tikken ervoor zorgen dat overtollige lucht wordt verwijderd.

Stap 3: Vervolgens haal je diep adem en plaats je het mond-gedeelte van de kuripé bij je mond, waarna je tegelijkertijd het neusgedeelte bij een van je neusgaten plaatst.

Stap 4: Leun vervolgens naar voren en blaas de rapé in het neusgat. Herhaal dit voor het andere neusgat. Door een beetje naar voren te leunen, voorkom je dat de rapé in je ogen gaat zitten.

Stap 5: Ga nu rustig en ontspannen zitten en geniet van de effecten van rapé.

Rustica Tsunu Rapé bestellen bij Funcaps

Op een fijne en relaxe manier genieten van rapé en de effecten ervan? Bestel dan vandaag nog jouw Rustica Tsunu Rapé bij funcaps en geniet van de velen positieve effecten!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.