Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

S-23 Capsules - Next LVL Muscle

€ 39,95

Get ripped met Next lvl muscle S-23. Deze krachtige niet-steroïde SARM staat bekend om het aanzienlijke effect op de spiermassa en de krachttoename. Kenners verkiezen S-23 boven S-4 omdat deze krachtiger is. Sidenote: deze SARM heeft ook een positief effect op je libido. Zo word je niet alleen een beest in de gym, maar ook in bed.

 

  • S-23 10mg x 60 capsules
  • Verhoogt de spiermassa en krachttoename
  • Verbetert het libido bij zowel mannen als vrouwen
  • Vermindert de vetmassa
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

S-23 informatie

Dosering en gebruik

Next lvl muscle S-23 kan twee keer per dag ingenomen worden gedurende 6 tot 12 weken. Het is aan te raden om deze SARM tot 30 minuten voor je work out en na een maaltijd in te nemen.

 

S-23 kan gecombineerd worden met andere SARMs en kan gebruikt worden tijdens het bulken en cutten.

 

Wat zijn SARMs?

SARMs zijn Selective Androgen Receptor Modulators. Deze stofjes kunnen heel simpel gezegd je cellen vertellen dat ze bijvoorbeeld meer spiermassa moeten aanmaken of meer vet moeten afbreken. Iedere SARM heeft een andere werking, waardoor je heel gericht esthetische en fysieke doelen kunt behalen. En dat zonder last te krijgen van vervelende bijwerkingen zoals haaruitval, acné en leverschade.

 

Let op: Alle informatie over deze research chemicals en de research chemicals zelf zijn alleen voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Deze producten zijn géén supplement en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.

 

Gevarenaanduidingen S-23

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen S-23

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.