Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Vetverlies (Cutting)

S-4 (Andarine) Capsules - Next LVL Muscle

€ 37,95

Lagere vetpercentages, meer power, dat wil je! Met Next lvl muslce S-4 andarine krijg ook jij het gespierde uiterlijk dat veel bodybuilders nastreven. Andarine zorgt ervoor dat je spiermassa aanzienlijk hoger wordt, terwijl het lichaamsvet juist verminderd. Door de androgene werking neemt ook de power in je spieren toe.

 

  • Andarine 25mg x 60 capsules
  • Behoudt en verbetert de vetvrije lichaamsmassa tijdens dieetfasen
  • Verhoogt de oxidatie van vetweefsel
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Gratis verzending

Product details

Omschrijving

S-4 informatie

Dosering en gebruik

Gebruik gedurende de cyclus per dag 50mg. Dit staat gelijk aan twee capsules. De aanbevolen cyclus duurt 8 tot 12 weken.

 

Deze SARM kan gecombineerd worden met andere verbindingen en kan tijdens het cutten en bulken gebruikt worden.

 

Wat zijn SARMs?

SARMs zijn Selective Androgen Receptor Modulators. Deze stofjes kunnen heel simpel gezegd je cellen vertellen dat ze bijvoorbeeld meer spiermassa moeten aanmaken of meer vet moeten afbreken. Iedere SARM heeft een andere werking, waardoor je heel gericht esthetische en fysieke doelen kunt behalen. En dat zonder last te krijgen van vervelende bijwerkingen zoals haaruitval, acné en leverschade.

 

Let op: alle informatie over deze research chemicals en de research chemicals zelf zijn alleen voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Deze producten zijn géén supplement en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.

Gevarenaanduidingen S-4

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen S-4

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee

Reviews

Schrijf een review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.