Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Sexshop

Secret Pleasure Chest - Black Fantasy

€ 78,95
Ben je benieuwd naar de wereld van SM? Dan is deze set het ideale cadeau voor jou of je partner. In dit pakket zitten maar liefst 10 verschillende items die je kunt gebruiken om je slaapkamer avonturen erotischer te maken. Bestel dus vandaag nog de Secret Pleasure Chest van Black Fantasy!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Secret Pleasure Chest - Black Fantasy

Deze Black Fantasy BDSM box iseen ideale set voor beginners. De set zit boordevol spannende BDSM-speeltjes waarmee jij en je partner elkaar kunnen ontdekken. Met deze set kun je zelf bepalen of je voor een rustige sessie gaat of dat je het iets ruiger wilt doen. Streel met de tickler of laat de strengen van de flogger langs de meest gevoelige zones glijden. Heb je behoefte aan meer? Gebruik dan de stevige paddle om een stevige spank te geven. Het bijgeleverde bondagetouw maakt het mogelijk om de mooiste knopen te maken en je partner perfect op zijn plek te houden. Tot slot zorgen de kunstleren boeien en het oogmasker voor een totaal ervaring.

Zachte prijs bij deze Secret Pleasure Chest van Black Fantasy

Normaal zijn BDSM speeltjes erg duur. Vaker zijn de items pas verkrijgbaar vanaf enkele honderden euro's. Met deze set kun je makkelijk en voordelig je Fifty Shades na spelen. Voor slechts 70 euro heb je 10 verschillende speeltjes die je kunt gebruiken om je slaapkamer avonturen wat meer pit te geven. Uiteraard zijn alle materialen in deze set gemaakt van hoge kwaliteit en veilige materialen.

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.