Shawandawa Rapé - 10gram

Shawandawa Rapé - 10gram

Puyanawa Murici Tsunu Rapé - 10gram

Puyanawa Murici Tsunu Rapé - 10gram

Shawandawa Rapé - 10gram

De Shawandawa Rapé is een blend die in het dagelijks leven kan worden gebruikt.

1 verpakking bevat 10 gram Shawandawa Rapé

€ 19,95
SKU
Shawandawa Rapé - 10gram

Shawandawa rapé achterinformatie

De Shawandawa Rapé is een blend die in het dagelijks leven kan worden gebruikt. Het is een samenstelling van krachtige tabak, Tsunu as en kruiden uit hun traditie die het zijn zachte smaak en speciale kracht geeft.

 

Werking Shawandawa rapé

Wat is de werking van Shawandawa rapé? Shawandawa rapé heeft een stimulerende werken en ontspannende werking. Bijvoorbeeld als je extra power nodig hebt voor tijdens je werk dan is Shawandawa een juiste rapé of als je wil chillen met vrienden.

Shawandawa rapé gebruiksaanwijzing

Er zijn twee manieren om rapé te gebruiken. Allereerst volgens de traditionele sjamanistische manier. Hierbij is de persoon die de rapé naar binnen blaast ( een sjamaan of stamlid met veel ervaring). De persoon die de rapé naar binnen blaast deelt zichzelf met de ander en geeft de ontvanger zijn krachten. Het draait bij deze manier allemaal om de helende krachten van de adem.

De andere manier om rapé te gebruiken is het gebruik van een Tepi. Of een Kuripe pijp. Let er op dat een onervaren persoon een tweede persoon nodig heeft voor het vullen van het tweede neusgat. Echter kan met een Kuripe het wél alleen toegediend worden.

Shawandawa rapé dosering

Hoe doseer je rapé?

De dosering hangt af van hoe ervaren je bent met rapé:

  • Beginner: Hoeveelheid ter grootte van een erwt per neusgat
  • Enige ervaring: Experimenteer neem minder of iets meer dan een erwt.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.