Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86
  • Home
  • Smartshop
  • Skullcap (Scutellaria Lateriflora) – 50G Shredded – Indian Spirit

Gebruik

Skullcap thee

Een effectieve en gemakkelijke manier om skullcap te gebruiken is door er thee van te zetten. De smaak is aangenaam en aromatisch. Eventueel kan de thee gecombineerd worden met andere kruiden, zoals valeriaan, CBD en cannabis. Andere combinaties kunnen zijn: citroenmelisse, salie, hop, tijm.

Gebruik een vaporizer

Ook is het mogelijk de pijnstillende en ontspannende werking van skullcap te ervaren door het kruid te verdampen met een vaporizer. Op die manier kan het effect weer wat verschillen van thee. Zeker wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke pijnstiller, kan het gebruik van een vaporizer zeer waardevol zijn!

Smartshop

Skullcap (Scutellaria Lateriflora) – 50G Shredded – Indian Spirit

€ 7,95
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Skullcap

Skullcap is een inheemse plant in Noord-Amerika, maar variaties van de plant zijn ook in Europa en Azië te vinden. Verschillende delen van de plant, waaronder de wortels en bladeren, gebruiken mensen al eeuwenlang in de traditionele Chinese en Indiaanse geneeskunst. De plant heeft een ontspannend effect en een positieve invloed op de stemming. Daarbij kan ze een milde “high” geven. Skullcap wordt tegenwoordig veel gebruikt als natuurlijk middel om angstgevoelens te verminderen en tot rust te komen. Ook is het een populair plantaardig medicijn om stress te verminderen en slapeloosheid te behandelen.

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.