Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Headshop

SNORTBOARD - Family & Friends

€ 54,95

Het Friends & Family Snortboard is volledig van roestvrijstaal gemaakt en heeft een mat geborstelde finish. Het board bevat drie verschillende doseringen: puntjes, normale lijnen en grote lijnen. Alle accessoires berg je op in de uitsparingen op het board.

 

Materiaal:                           mat geborsteld RVS

Afmetingen doos:                37 x 26 x 6 cm

Totaalgewicht:                     1593 gram

Afmetingen Snortboard:       30 x 21 x 0,3 cm

Gewicht Snortboard:            1283 gram

Barcode:                             8720648603143

Inhoud:                              1x Snortboard Family & Friends, 4x snuifbuisjes, 1x lijntjeskaart

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Snuifbord – Family & Friends

Big, bigger, biggest! Het Family & Friends snuifbord is het grootste en duurzaamste snuifbord uit de collectie. Lees hier meer over snuifborden en hun voordelen. Dit bord wordt geheid hét middelpunt van ieder feestje! Dit grote snuifbord kopen? Dat kan bij Funcaps. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van praktische en degelijke snuif artikelen. Bij ons til je jouw snuifervaring naar een volgend niveau.

Voordelen snuifplank Family & Friends

Door het grote oppervlak van deze snuifplank kun je met drie vrienden tegelijk een punt of lijntje nemen. De drie meegeleverde snuifbuisjes hebben ieder een eigen kleur, voor iedere snuiver dus één! Dat is dus gezellig én hygiënisch snuiven. Bovendien zorgt het roetsvrije staal ervoor dat je jouw plank snel en eenvoudig kunt reinigen. Het board bevat drie verschillende doseringen: puntjes, normale lijnen en grote lijnen. Hierdoor kan iedereen zelf kiezen welke dosering hij neemt. Alle accessoires berg je makkelijk op in de uitsparingen op het bord, zodat je ze niet kunt verliezen.

Specificaties Family & Friends snuifbord

Het Friends & Family snuifbord is volledig van roestvrijstaal gemaakt en heeft een mat geborstelde finish. Het bord heeft een afmeting van 30 cm x 21 cm x 0.3 cm en een gewicht van 1283 gram. Bij het bord worden vier snuifbuisjes en een lijntjeskaart geleverd. Wil jij jouw snuifsessie nog verder uitbreiden? Dan hebben wij ook losse snuifbuisjes voor je. Klik op de link om ze te kopen. 

Snuif accessoires koop je bij Funcaps

Kwalitatieve snuif artikelen koop je bij Funcaps.nl. Wij hebben allerhande snuif accessoires op voorraad om jouw snuifervaring te verrijken. Bovendien hebben wij meerdere borden beschikbaar. Is jou het Family & Friends bord dus te groot? Kies dan voor een van onze compactere snuifplanken. Bekijk ze via deze link. 


 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.