Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Headshop

Snuifbuis

Vanaf € 4,99

Makkelijker snuiven met een snuifbuis, Funcaps helpt je graag! Heb jij binnenkort een festival? Bestel dan je snuifbuis bij ons, wij leveren namelijk super snel!

Verkrijgbaar in goud & Zilver

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Snuifbuis

Een snuifbuis van goud of zilver is een klein buisje dat wordt gebruikt om stoffen zoals poeders via de neus in te nemen. Een typische snuifbuis is gemaakt van glas, plastic of metaal en heeft meestal een smal en taps toelopend uiteinde. Dit uiteinde wordt in het poeder of de substantie gestoken, waarna de gebruiker het andere uiteinde in de neus plaatst en door de neusgaten inhaleert. Snuifbuisjes en andere snuifartikelen kopen doe je vandaag nog bij Funcaps! Wij leveren kwalitatieve snuif artikelen die zeer snel geleverd worden. Zo kan jij zo snel mogelijk genieten van je snuifplezier!

Waarom een snuifbuis gebruiken?

Het gebruik van een snuifbuis kan ervoor zorgen dat de stof gelijkmatig en gecontroleerd in de neus terechtkomt. Deze buis is daarnaast ook nog eens super gemakkelijk om mee te nemen door het kleine formaat! Het snuiven van een stof via de neus kan leiden tot snelle absorptie in het lichaam. Het neusslijmvlies bevat veel bloedvaten, waardoor de stof snel in de bloedbaan kan worden opgenomen.

Metalen snuifbuis

Het gebruik van metaal als materiaalsoort brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Metaal is duurzamer dan plastic. Daarom zijn deze snuifbuizen steviger en beter bestand tegen slijtage en breuk. Zo heb je lang profijt van dit handige hulpmiddel.
  • Metalen snuifbuizen zijn relatief gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen opeenhoping van reststoffen of bacteriën in de buis achterblijft.
  • Het metaal voelt prettig aan bij het snuiven van poeders, omdat het gemakkelijk in de neus kan worden geplaatst. Bij andere materiaalsoorten loop je het risico dat het materiaal niet goed is afgewerkt en je je neusslijmvlies beschadigt.

Snuifbuis kopen en meer

Nieuwe snuif accessoires nodig? Jouw praktische snuifbuisje kopen, doe je bij Funcaps. Heb je liever een schuifvlak erbij om het poeder op te leggen. Bekijk dan eens de Snuifbuis met Schuifvlak via deze link! Bovendien verkopen wij ook deze handige snuif potjes en andere snuifartikelen. Klik op de linkjes om naar de snuif producten te gaan en koop ze vandaag nog.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.