Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Uitgefaseerde Producten

Snuiftabak - Gawith Apricot

€ 4,95
Snuiftabak- Gawith Apricot is een fruitachtige snuiftabak met een vleugje abrikoos. De tabak soort is zeer fijn vermalen, en daardoor gaat snuiven makkelijk en zonder problemen. Snuiftabak - Gawth Apricot koop je gemakkelijk en snel bij Funcaps. Altijd discreet verzonden en snel bezorgd!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Snuiftabak - Gawith Apricot

Snuiftabak wordt niet gerookt maar gesnoven . De tabaksoort is zeer fijn vermalen waardoor het gemakkelijk zonder problemen kan worden ingenomen. Bovendien is het verrijkt met allerlei verschillende kruiden. Vroeger was snuiftabak het meest genuttigde tabaksproduct, maar tegenwoordig is dit niet meer zo. De werking van snuif tabak is nog steeds hetzelfde als gewoon tabak, en dus zal er nicotine in je bloed terecht komen bij het gebruik ervan. Benieuwd naar deze tabaksoort? Bestel dan snel en voordelig je snuiftabak bij Funcaps!

De fruitige smaak van Gawith Apricot

Snuiftabak- Gawith Apricot, bevat een zeer fruitige en frisse smaak die je goed kunt proeven tussen de tabaksmaak door. Gawith Apricot bevat een vleugje abrikoos

 

Net zoals metnhol sigaretten bevat deze tabak soort een menthol smaak. Dit zorgt voor een frisse en fijne smaak tijdens het consumeren van dit product.

Let op!

- Snuiftabak bevat tabak en nicotine en is daardoor zeer verslavend

- Niet gebruiken bij zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.