Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Uitgefaseerde Producten

Snuiftabak - Ozona

€ 3,95
Snuiftabak kun je opsnuiven en is dus niet om te roken. Doordat deze tabak soort zeer fijn vermalen is, gaat snuiven zeer makkelijk en zonder problemen. Snuiftabak - Ozona koop je gemakkelijk en snel bij Funcaps. Altijd discreet verzonden en snel bezorgd!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Snuiftabak - Ozona

Snuiftabak wordt niet gerookt, maar kan in plaats daarvan gesnoven worden. De tabak soort is zeer fijn vermalen waardoor het gemakkelijk zonder problemen kan worden ingenomen. Bovendien is het verrijkt met allerlei verschillende kruiden. Vroeger was snuiftabak het meest genuttigde tabaksproduct, maar tegenwoordig is dit niet meer zo. De werking van snuif tabak is nog steeds hetzelfde als gewoon tabak, en dus zal er nicotine in je bloed terecht komen bij het gebruik ervan. Benieuwd naar deze tabaksoort? Bestel dan snel en voordelig je snuiftabak bij Funcaps!

De unieke smaak van Ozana

Net zoals metnhol sigaretten bevat deze tabak soort een menthol smaak. Dit zorgt voor een frisse en fijne smaak tijdens het consumeren van dit product.

Let op!

- Snuiftabak bevat tabak en nicotine en is daardoor zeer veslavend

- Niet gebruiken bij zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft

 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.