Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

SR-9009 (Stenabolic) Capsules - Next LVL Muscle

€ 34,95

Maak korte metten met ongewenst lichaamsvet met Next lvl muscle stenabolic. Stenabolic is een geweldige stof die ervoor zorgt dat je snel van vet afkomt. Zonder te diëten, beïnvloedt deze SARM het gewichtsverlies. Next lvl muscle SR-9009 stenabolic lijkt qua werking erg veel op cardarine, maar heeft een kortere halfwaardetijd.

 

  • Stenabolic 10mg x 60 capsules
  • Krachtige metabolisme-booster én vetverbrander
  • Verbetert het uithoudingsvermogen
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

SR-9009 informatie

Dosering en gebruik

Het wordt aanbevolen om Next lvl muscle SR-9009 stenabolic 8 weken te gebruiken, gevolgd door 8 weken rust. Deze SARM heeft een halfwaardetijd van 4 uur. Verdeel de doses daarom (2 tot 3) over de dag om stabiliteit te behouden.

 

Gebruik je deze SARM voor het eerst? Bouw je dosis dan langzaam op van 10 tot 20mg per dag tijdens de eerste twee weken. Daarna kun je de dosis verhogen tot 20 à 30mg per dag.

 

SR-9009 stenabolic kan gecombineerd worden met andere SARMs en kan gebruikt worden tijdens het bulken en cutten.

 

Wat zijn SARMs?

SARMs zijn Selective Androgen Receptor Modulators. Deze stofjes kunnen heel simpel gezegd je cellen vertellen dat ze bijvoorbeeld meer spiermassa moeten aanmaken of meer vet moeten afbreken. Iedere SARM heeft een andere werking, waardoor je heel gericht esthetische en fysieke doelen kunt behalen. En dat zonder last te krijgen van vervelende bijwerkingen zoals haaruitval, acné en leverschade.

 

Let op: alle informatie over deze research chemicals en de research chemicals zelf zijn alleen voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Deze producten zijn géén supplement en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.

Gevarenaanduidingen S-9009

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen S-9009

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.