Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Poppers Klein

The Real Amsterdam Double Black – 10ml

€ 5,70
De Real Amsterdam Double Black 10 ml is een knaller die intense en langdurige sensaties biedt. Ontworpen voor recreatief gebruik, bevordert het ontspanning en verhoogt het de bloedstroom. De vraag is dus niet of je The Real Amsterdam Double Black 10 ml koopt, maar wanneer je het koopt! Voorzichtigheid en het opvolgen van de instructies zijn essentieel voor een veilige ervaring.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
2434% € 3,78
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

The Real Amsterdam Double Black 10 ml informatie


De Real Amsterdam Double Black 10 ml is een knaller die een opwindende ervaring belooft met intense sensaties. Als recreatief product is het ontworpen om de spieren te ontspannen en de bloedstroom te verhogen, wat resulteert in een verbeterd gevoel van welzijn. De Double Black variant staat bekend om zijn krachtige en langdurige effecten, waardoor het een populaire keuze is onder liefhebbers.

Amsterdam poppers zijn het resultaat van vakmanschap en strenge kwaliteitscontrole. Dit zorgt voor een product dat gegarandeerd aan je verwachtingen voldoet. Dit onderscheidende kwaliteitsniveau is terug te vinden in elke Amsterdam popper.

Het gebruik van deze popper

De Real Amsterdam Double Black 10 ml kopen vereist zorgvuldige aandacht voor instructies en dosering om een veilige ervaring te garanderen. Het is belangrijk dat gebruikers op de hoogte zijn van de lokale wetten met betrekking tot het gebruik van dergelijke producten. Door voorzichtig ervan gebruik te maken, kunnen gebruikers genieten van de opwindende eigenschappen van The Real Amsterdam Double Black 10 ml en tegelijkertijd een verantwoorde benadering van recreatief gebruik aanhouden.

Meer informatie

Meer informatie
MerkenAmsterdam Poppers, Lockerroom Poppers
FormaatKlein
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.