Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Hangover Supplementen

Trip Stopper - 1 Stuk

€ 2,95
Door de Trip Stopper te kopen bij Funcaps heb je een zekerheid in huis. Als de trip niet meer leuk is of te heftig, kun je met deze 6 capsules weer grip op de situatie krijgen. De Trip Stopper vermindert de effecten als hallucinaties en maakt je weer rustig.
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Trip Stopper informatie

Met de Trip Stopper van heb je een zekerheid in huis. Als de trip niet meer leuk of te heftig is, kun je met deze 6 capsules weer grip op de situatie krijgen. De Trip Stopper vermindert de effecten als hallucinaties en maakt je weer rustig. Binnen de kortste keren is een vervelende ervaring weer voorbij! Ook handig om mee te nemen als je zelf niet tript, maar op iemand past als tripsitter.

De effecten van de Trip Stopper

In de verpakking van de Trip Stopper die je kunt kopen bij Funcaps zitten 2 verschillende soorten pillen. De valeriaan capsules zorgen ervoor dat je meer zult ontspannen. De dextrose tabletten zorgen daarentegen dat je trip en de effecten daarvan worden verminderd. Het algehele effect van onze Trip Stopper is dus dat het afbraakproces wordt versneld, waardoor je trip minder heftig wordt. Let op: deze is alleen te gebruiken bij truffels en paddo’s.

Het gebruik bij de Trip Stopper kopen

 

Wanneer je de Trip Stopper hebt gekocht, is het belangrijk dat je deze goed en zorgvuldig doet gebruiken. Neem eerst 2 dextrose tabletten. Daarna kun je de valeriaan capsules innemen. Dit kun je het beste doen met een groot glas water. Wanneer je de pillen hebt ingenomen, wordt het aangeraden om na 10 minuten iets hartigs te eten. Wil je liever van een kater afkomen na een avondje feesten? Dan zijn onze after-E pillen een goede oplossing. 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.