Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Sexshop

Vibratie Ei Roze - EasyToys

€ 37,95

Vibratie Ei Roze - EasyToys . Breng meer spanning naar de slaapkamer en geef je vriendin een plezierige verrassing. Makkelijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Snel en discreet verzonden 

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Vibratie Ei Roze - EasyToys

Dit trillende ei brengt je chick op hol. Je kunt het makkelijk verstoppen en de bediening ervan kan op een zeer discrete wijze. Hierdoor zullen mensen om je heen het niet direct door hebben, en dat draagt bij aan de gehele experience. Dus ben je benieuwd naar wat dit ei je kan brengen of wat voor effect het kan hebben? Bestel dan vandaag nog je vibrerend ei Roze EasyToys bij Funcaps.nl.

Waarom zou je een Vibratie Ei roze gebruiken?

Zit je relatie een beetje in een sleur en zijn jullie beide op zoek naar meer spanning? Dan kan het aanschaffen van dit Vibratie Ei je de nodige verfrissing brengen. Bovendien beschikt het Vibratie Ei van EasyToys over verschillende standen, waardoor jij zelf (of iemand anders) de intensiteit kunt bepalen.

Hoe werkt het Vibratie Ei Roze van EasyToys?

Bediening van dit ei is heel makkelijk. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat je Vibratie Ei op de juiste manier is bevestigd en te klikken op de afstandsbediening. Vervolgens zal het ei trillen en zorgen voor vibratie bij diegene. In totaal heeft het ei tien vibratiesnelheden. LET OP! AAA-batterijen niet inbegrepen.

 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.