Vinpocetine Capsules 15mg

Prijzen zijn per capsule.

SKU
Vinpocetine Capsules 15mg
€ 0,90
  • Koop 25 voor € 0,75 en bespaar 17%
  • Koop 50 voor € 0,65 en bespaar 28%
  • Koop 100 voor € 0,55 en bespaar 39%

Informatie Vinpocetine Capsules capsules

Vinpocetine is een uniek supplement dat op verschillende manieren geheugen, stemming en cognitie verbetert. Het verbetert de cerebrale doorbloeding en circulatie, verhoogt de opname van zuurstof en voedingsstoffen, moduleert de niveaus van cruciale neurotransmitters en werkt als een neuroprotectieve antioxidant.


Voordelen van Vinpocetine 


  • Verbetering van het geheugen
  • Verbetering cognitie
  • Goed te verdragen en werkt zowel op zichzelf als in combinatie met andere supplementen efficiënt
  • Stemmingsverbetering


Geschiedenis Vinpocetine

Het werd in Oost-Europa gebruikt als receptenbehandeling voor cerebrovasculaire aandoeningen en leeftijdsgebonden geheugenstoornissen. Het is niet gereguleerd als farmaceutisch product in de VS, waar het wordt verkocht als voedingssupplement. . Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat vinpocetine een effectieve vaatverwijder is met directe en specifieke effecten op de hersenen.

Onderzoeken en bewijzen Vinpocentine

Een reeks onderzoeken en klinische onderzoeken suggereren dat vinpocetine de geheugenvorming kan verbeteren bij gebruikers met geheugenstoornissen‍ en bij gezonde personen.‍ Zelfrapporten van gebruikers bevestigen dat velen vinden dat vinpocetine een aanzienlijke geheugenboost geeft.‍ Betere focus en concentratie Studies tonen aan dat suppletie met vinpocetine de focus en concentratie kan verbeteren, voordelen die grotendeels kunnen worden toegeschreven aan zijn vermogen als vasodilatator met beperkte werking. Het vermogen om de viscositeit van het bloed te verlagen en de bloedstroom en bloedcirculatie in de hersenen te verhogen zonder de bloeddruk in de rest van het lichaam te beïnvloeden, wordt als essentieel beschouwd voor de nootropische eigenschappen van vinpocetine; verhoogde bloedstroom en circulatie verbeteren de algehele gezondheid en efficiëntie van de hersenen, wat op zijn beurt zorgt voor een betere focus en concentratie en een langere aandachtsspanne.‍ Sneller leren en betere mentale helderheid Vinpocetine kan de mentale helderheid verbeteren, hersenmist verminderen of elimineren en de snelheid van leren verhogen. Studies bij patiënten met een beroerte suggereren dat vinpocetine dit kan doen door het vermogen van het lichaam te verbeteren om glucose en lipiden uit de voeding om te zetten in adenosinetrifosfaat (ATP), het cellulaire co-enzym dat chemische energie transporteert voor metabolisme.‍

Het is bekend dat de aanwezigheid van voldoende ATP in de hersenen gevoelens van mentale vermoeidheid vermindert en mentale helderheid verbetert; hoe meer ATP beschikbaar is voor gebruik in de hersenen, hoe beter het intellectuele vermogen en hoe sneller het leren kan plaatsvinden.‍ Zowel klinisch onderzoek als anekdotische rapporten van gebruikers‍ bevestigen dat vinpocetine kan helpen bij het uitbannen van "hersenmist".

Gevarenaanduidingen:      • De capsules niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de Vinpocetine capsules bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

No Related Posts