Vinpocetine Capsules 15mg

Vinpocetine Capsules 15mg

Vinpocetine Capsules 15mg

Vinpocetine Capsules capsules 15mg verkrijgbaar, prijzen zijn per stuk.

Vinpocetine is een supplement dat op verschillende manieren geheugen, stemming en cognitie verbetert.

€ 0,90
SKU
Vinpocetine Capsules 15mg

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
2517% € 0,75
5028% € 0,65
10039% € 0,55

Informatie Vinpocetine Capsules capsules

Vinpocetine is een supplement dat op verschillende manieren geheugen, stemming en cognitie verbetert. Het verbetert de cerebrale doorbloeding en circulatie, verhoogt de opname van zuurstof en voedingsstoffen, moduleert de niveaus van cruciale neurotransmitters en werkt als een neuroprotectieve antioxidant.

Voordelen van Vinpocetine

  • Verbetering van het geheugen
  • Verbetering cognitie
  • Goed te verdragen en werkt zowel op zichzelf als in combinatie met andere supplementen
  • Stemmingsverbetering

Geschiedenis Vinpocetine

Het werd in Oost-Europa gebruikt als receptenbehandeling voor cerebrovasculaire aandoeningen en leeftijdsgebonden geheugenstoornissen. Het is niet gereguleerd als farmaceutisch product in de VS, waar het wordt verkocht als voedingssupplement. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat vinpocetine een effectieve vaatverwijder is met directe en specifieke effecten op de hersenen.

Onderzoeken en bewijzen Vinpocentine

Een reeks onderzoeken en klinische onderzoeken suggereren dat vinpocetine de geheugenvorming kan verbeteren bij gebruikers met geheugenstoornissen en bij gezonde personen. Zelfrapporten van gebruikers bevestigen dat velen vinden dat vinpocetine een aanzienlijke geheugenboost geeft, betere focus en concentratie.

Gevarenaanduidingen:

De capsules niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de Vinpocetine capsules bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.