Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Shishashop

Waterpijp Alux 4 - Blauw (69cm)

€ 119,95
De Waterpijp Alux 4 - Blauw (69cm) behoort tot de uitstekende waterpijp collectie van Aladin, die al sinds 1985 topkwaliteit leveren. Het kenmerkende ontwerp met schachten die gemakkelijk op en af te draaien zijn, maakt de waterpijp eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Vooral bij regelmatig gebruik!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

De Waterpijp Alux 4 - Blauw (69cm) behoort tot de uitstekende waterpijp collectie van Aladin, die al sinds 1985 topkwaliteit leveren. Het kenmerkende ontwerp met schachten die gemakkelijk op en af te draaien zijn, maakt de waterpijp eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Vooral bij regelmatig gebruik! Samen genieten van sisha (ofwel hookah) blijft in vele gemeenschappen een symbool respect, gastvrijheid en sociale betrokkenheid. 

 

De waterpijp bevat de volgende onderdelen en zijn dus bij levering inbegrepen; een siliconen slang met slangknipbeschermingsveer, een aluminium mondstuk en een tabakskop met schoorsteenbevestiging. De dompelbuis en diffuser zijn beide gemaakt van roestvrijstaal, hierdoor kun je langdurig gebruik maken van de waterpijp!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.