Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Vapeshop

Waterpijp Madrid - Goud (63cm)

€ 84,95
De Waterpijp Madrid – Goud (63cm) behoort tot de uitstekende waterpijp collectie van Aladin, die al sinds 1985 topkwaliteit leveren. Het kenmerkende ontwerp met schachten die gemakkelijk op en af te draaien zijn, maakt de waterpijp eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Vooral bij regelmatig gebruik!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Gratis verzending

Product details

Omschrijving

De Waterpijp Madrid – Goud (63cm) behoort tot de uitstekende waterpijp collectie van Aladin, die al sinds 1985 topkwaliteit leveren. Het kenmerkende ontwerp met schachten die gemakkelijk op en af te draaien zijn, maakt de waterpijp eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Vooral bij regelmatig gebruik! Samen genieten van sisha (ofwel hookah) blijft in vele gemeenschappen een symbool respect, gastvrijheid en sociale betrokkenheid.

 

Buiten het roken van tabak met schadelijke stoffen, zijn er tegenwoordig genoeg alternatieven om dit te vermijden. Tegenwoordig kun je verschillende smaken in zogeheten Steam Stones gebruiken om jouw shisha avond te laten slagen! Tip: maak hem regelmatig schoon, zo kun jij langer genieten!

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee

Reviews

Schrijf een review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.