Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Uitgefaseerde Producten

Waterpijp Zebra - Blauw (55cm)

€ 24,95
Ben je een beginnende waterpijproker en op zoek naar een nieuwe waterpijp? Dan is de Waterpijp Zebra - Blauw (55cm)de ideale keuze voor je eerste waterpijp. Doordat de waterpijp slechts 55 cm hoog is , kun je deze overal makkelijk opbergen! Bestel jouw Waterpijp Zebra - Blauw (55cm)vandaag nog bij Funcaps en geniet van een snelle en discrete levering!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Waterpijp Zebra - Blauw (55cm)


Samen of alleen genieten van lekkere shisha (ookwel hookah genoemd)? Bestel dan deze waterpijp bij Funcaps! Met deze waterpijp kunnen jij en je vrienden overal genieten van de lekkerste shisha. Je kunt hier fruittabak in doen, maar kunt er ook voor kiezen om hier Ice Rockz in te doen. Deze zorgen ervoor dat er meer rook uit de shisha komt.

Bestel je Waterpijp Zebra - Blauw (55cm) bij Funcaps


Wil je genieten van het roken van een waterpijp? Bestel dan nu je waterpijp bij Funcaps! Deze 55 cm hoge waterpijp is perfect voor beginnende en meer ervaren rokers. Je kunt hem gemakkelijk opbergen en hij zal niet snel in de weg staan. Om de waterpijp te laten werken heb je wel nog kooltjes, die je hier koopt, nodig, dus vergeet deze niet erbij te bestellen!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.