White Fox Slim Peppered Mint (16 mg/g)

White Fox Slim Peppered Mint (16 mg/g)

White Fox Slim (16 mg/g)

White Fox Slim (16 mg/g)

ACE SuperWhite Citrus 18 mg/g

ACE SuperWhite Citrus 18 mg/g

White Fox Slim Peppered Mint (16 mg/g)

De White Fox Slim Peppered Mint heeft een explosief nicotine gehalte met een krachtige pepermunt smaak. Elke verpakking bevat 20 pouches met elk 16mg/g nicotine.
€ 6,50
SKU
White Fox Slim Peppered Mint

White Fox Slim Peppered Mint informatie

White Fox is een snus merk, oftewel een brand dat nicotine kussentjes / nicotine pouches op de markt heeft gebracht in verschillende smaken. De White Fox Slim Peppered Mint heeft een explosief nicotine gehalte. De pouches zijn extra groot en gemaakt van een speciaal fleece materiaal wat zorgt voor de perfecte overdracht van nicotine. Daarnaast heeft de White Fox Slim Peppered Mint een extra pepermunt smaakje wat zorgt voor een krachtige pepermunt smaak.

Gebruiksaanwijzing nicotine pouches

Snus wordt achter de bovenlip gestopt. Dit wordt hier geplaatst zodat de nicotine door het slijmvlies gedurende enkele minuten tot meerdere uren wordt opgenomen.


Achtergrond informatie snus

Snus is gestoomd tabak dat wordt vermalen en vermengd met zout, natriumcarbonaat en aroma's. Het is uiteindelijk een soort tabak in vochtig poedervorm en wordt voornamelijk in Zweden en Noorwegen geproduceerd.

Veiligheidsaanbevelingen nicotine pouches:

Bij contact met ogen: minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: frisse lucht halen en houding aannemen die de ademhaling bevordert.

Niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de blotters bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaar duren. 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.