Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86
White Fox Slim heeft een explosief nicotine gehalte. De pouches zijn extra groot en gemaakt van een speciaal fleece materiaal wat zorgt voor de perfecte overdracht van nicotine.

Smartshop

WHITE FOX Slim 16 mg/g

€ 5,95
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

White Fox Slim informatie

White Fox is een snus merk, oftewel een brand dat nicotine kussentjes / nicotine pouches op de markt heeft gebracht in verschillende smaken. De White Fox Slim heeft een explosief nicotine gehalte. De pouches zijn extra groot en gemaakt van een speciaal fleece materiaal wat zorgt voor de perfecte overdracht van nicotine. Daarnaast is de White Fox Slim extra mint wat zorgt voor een krachtige menthol smaak.


Gebruiksaanwijzing nicotine pouches

Snus wordt achter de bovenlip gestopt. Dit wordt hier geplaatst zodat de nicotine door het slijmvlies gedurende enkele minuten tot meerdere uren wordt opgenomen. 


Achtergrond informatie

Snus is gestoomd tabak dat wordt vermalen en vermengd met zout, natriumcarbonaat en aroma's. Het is uiteindelijk een soort tabak in vochtig poedervorm en wordt voornamelijk in Zweden en Noorwegen geproduceerd.

Veiligheidsaanbevelingen:

Bij contact met ogen: minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: frisse lucht halen en houding aannemen die de ademhaling bevordert.

Niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de blotters bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaar duren.

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.