Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

YK-11 (Myostine) Capsules - Next LVL Muscle

€ 39,95

Get bigger and better met Next lvl muscle YK-11 myostine. Met dit middel krijg je snellere spiergroei dan met welke natuurlijke testbooster ook. Echter is deze stof geen echte SARM. Net als de stoffen in deze groep bindt het zich aan androgeenreceptoren, maar heeft het geen invloed op deze receptoren. Myostine remt groeifactor 8 af, wat zorgt voor aanzienlijk meer spiermassa. Gebruikers melden spiergroei tot 7 kilo en afname van lichaamsvet al na één enkele cyclus.

 

  • Myostine 5mg x 60 capsules
  • Sterk anabole verbinding met minder bijwerkingen dan een steroïde
  • Verbetert het herstel

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

YK-11 informatie

Dosering en gebruik

Next lvl muscle YK-11 mutant is zowel met een hoge als lage dosis effectief. Beginners kunnen het beste beginnen met een dosis van 5mg per dag. Meer ervaren gebruikers kunnen 10 tot 15mg innemen. De halfwaardetijd van myostine is 6 tot 10 uur waardoor het aan te raden is om de dagelijkse inname in tweeën te splitsen. Gebruik myostine in een cyclus van 4 tot 8 weken gevolgd door een Post Cyclus Therapy (PCT).

 

Myostine mag gebruikt worden tijdens het cutten en bulken en kan gecombineerd worden met andere middelen.

 

Wat zijn SARMs?

SARMs zijn Selective Androgen Receptor Modulators. Deze stofjes kunnen heel simpel gezegd je cellen vertellen dat ze bijvoorbeeld meer spiermassa moeten aanmaken of meer vet moeten afbreken. Iedere SARM heeft een andere werking, waardoor je heel gericht esthetische en fysieke doelen kunt behalen. En dat zonder last te krijgen van vervelende bijwerkingen zoals haaruitval, acné en leverschade.

 

Let op: Alle informatie over deze research chemicals en de research chemicals zelf zijn alleen voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Deze producten zijn géén supplement en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.

Gevarenaanduidingen YK-11

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen YK-11

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.