Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Capsules

2-MMC capsules 220mg

€ 4,79
2-MMC capsules kopen? Dat doe je hier! Volgens onze klanten blijkt 220mg de ideale verhouding te zijn voor hun onderzoek, vandaar dat we hier voor gekozen hebben! De capsules worden vergeleken met de 3-MMC en 3-CMC Miauw capsules. Ook verkrijgbaar in poeder, kristal en pellets. Bij Funcaps zorgen we er voor dat je de best mogelijke stoffen krijgt voor jouw onderzoeken! Prijzen zijn per capsule.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
511% € 4,28
1016% € 4,02
2524% € 3,62
5039% € 2,92
10044% € 2,70

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

2-MMC capsules kopen

Het kopen van 2-mmc capsules was nog nooit zo makkelijk, zo snel en zo discreet als bij Funcaps. Funcaps zorgt voor een legale manier om jouw favoriete research chemicals in huis te halen, zodat je mee kan helpen met vooruitgang van onderzoek naar nog onbekendere stoffen! Externe proeven en anekdotisch bewijs wijst aan dat de 2-mmc capsules kunnen zorgen voor meer euforie, een boost aan energie en men zou er socialer van worden. We duiden wel graag aan dat dit product enkel verkocht wordt voor onderzoeksdoeleinden en dus niet voor consumptie.

Hoe lang duurt een onderzoek met 2-mmc capsules?

De onderzoeksduur kan tot wel 6 uur zijn, met de eerste merkbare effecten na ongeveer 30 minuten. De meest intense stap van het onderzoek zal rondom het 1 tot 2 uur punt liggen, waarin de stof het meest potent is. Het kan zijn dat na deze piek er een verlaagde energie is bij de proefpersoon.

Gevarenaanduidingen 2-MMC capsules 220mg

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 2-MMC capsules 220mg

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.