Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

3-MMC

3F-a-PVP Kristal

€ 24,95

Prijzen zijn per gram. Het 3F-a-PVP Kristal werkt in een laboratorium omgeving als een psychostimulantia, heel interessant om dus zelf uit te proberen!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

3F-a-PVP Kristal

Het 3F-a-PVP Kristal behoort tot de cathinonen groep, waar we er meerdere van hebben! Er is nog niet heel veel bekend over 3F-a-PVP kristallen, naast dat het een psychostimulantia effect heeft. Wat betekent dit? Onderzoek heeft uitgewezen dat psychostimulantia een aangrijping hebben op dopaminerge neurotransmissie. Dopamine is, in principe, een stofje wat je lichaam aanmaakt wat veelal naar het begeertecentrum van het brein gaat. Ofwel, het ‘blijmakende stofje’.

GEVARENAANDUIDINGEN 3F-a-PVP Kristal:

Het kristal kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN 3F-a-PVP Kristal:

BIJ CONTACT VAN 3F-a-PVP Kristal met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

Niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

 

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.