Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

5-MAPB Poeder

€ 30,00

Prijzen zijn per 0,5 gram, ook verkrijgbaar in 5-MAPB capsules. Wil je meer weten over 5-MAPB poeder? Kijk dan vooral even verder!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
213% € 26,00
525% € 22,50
1033% € 20,00
2037% € 19,00
5040% € 18,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

5-MAPB POEDER (HCL) INFORMATIE

De poeder is ook verkrijgbaar in capsules. 5-MAPB wordt ook wel Benzo genoemd. We hebben meerdere Research Chemicals en accessoires.

Wat doet 5-mapb poeder?

De volgende informatie komt voort uit anekdotes en onderzoek. We verkopen 5-MAPB poeder enkel voor onderzoeksdoeleinden. 5-MAPB poeder zorgt er voor dat je veel impulsen als intenser ervaart. Daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat het een boost kan geven aan sociale aspecten van het leven, dit komt doordat bepaalde remmingen verdwijnen. Allerlaatst bleek uit de testen dat onderzochten aangaven opener te zijn over emoties.

Gevarenaanduidingen 5-MAPB POEDER

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 5-MAPB POEDER

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.