Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Research Chemicals

5-MAPB Capsules 100mg

€ 7,99

Capsules met 100 milligram 5-MAPB. Ook verkrijgbaar in poeder, zo hebben wij voor elk onderzoek wel wat!

Prijzen zijn per capsule.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
513% € 6,99
1025% € 5,99
2538% € 4,99
5044% € 4,50
10050% € 3,99
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

5-MAPB Capsules 100mg

In tegenstelling tot andere research chemicals, zijn 5-MAPB Capsules 100mg al bijna een decennium beschikbaar voor onderzoek. Hierdoor is er vandaag de dag goed in kaart gebracht welke onderzoeksresultaten verwacht kunnen worden wanneer een klinische proef gedaan wordt. Deze absolute fan-favorite is een vertrouwde grote speler in de research chemical markt. Wil je iets onderzoeken wat niet zo bekend is als 5-MAPB Capsules 100mg? Kijk dan eens naar ons gefluoreerden aanbod!

De bekende effecten van 5-MAPB Capsules 100mg

We zeiden het al eerder: het gros van de effecten zijn bekend. Wat kan je zoal verwachten bij het onderzoeken van 5-MAPB Capsules 100mg? Onderzoek applicanten hebben aangegeven dat het een licht verdovend doch relaxed gevoel gaf. Bij grotere doseringen gaven proefpersonen aan te tandenknarsen en een gevoel van empathie/euforie te ervaren.

Gevarenaanduidingen 5-MAPB Capsules 100mg

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 5-MAPB Capsules 100mg

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De capsules niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.