Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

3-MMC

Alegria Forest Fruits

€ 10,45

Dit product bevat:

2-MMC: 2-Methylmethcathinone – CAS: 1246911-71-6
6-APB: 6-(2-Aminopropyl)benzofuran – CAS: 286834-85-3
2-FA: 2-Fluoroamphetamine – CAS: 1716-60-5
4-HO-MET: 4-Hydroxy-N-methyl-N-ethyltryptamine – CAS: 77872-41-4.
Wil je meer weten over Alegria Forest Fruits? Kijk dan vooral eens in de omschrijving hieronder!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
55% € 9,95
1010% € 9,45
2512% € 9,15
5016% € 8,79
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Wat zit er in Alegria Forest Fruits?

De zoete vloeistof van Alegria Forest Fruits bevat een combinatie van verschillende research chemicals. Volgens onderzoekers zou deze combinatie een lange werkingsduur hebben in je experiment, door de toevoeging van 6-APB. Meer over de ingrediënten van dit product lees je hieronder. 

Ingrediënten Alegria Forest Fruits

In Alegria Forest Fruits zit een combinatie van 2-MMC, 6-APB, 2-FA en 4-HO-MET. Door deze combinatie aan te bieden, willen we jouw geld besparen in je onderzoeken! Zo hoef je niet meer vier verschillende research chemicals in te kopen om een specifiek experiment te doen, nu heb je alles in één mooie toegankelijk verpakking! Ben je toch benieuwd naar een van deze specifieke chemicaliën? Of wil je kijken welke experimenten wij nog meer faciliteren? Een van de weinige research-klasse die niet te vinden zijn in de ingrediënten van Alegria Forest Fruits zijn Benzodiazepinen. Wil je nou specifiek met een van deze kalmerende research chemicals een onderzoek voltooien? Dan raden wij aan eens naar Pyrazolam te kijken!

Alegria Forest Fruits werking

Er moet vooropgesteld worden dat nog niet alles bekend is over de werking van Alegria Forest Fruits. Hoewel elke research chemical extensief getest wordt, zullen er bepaalde effecten soms onontdekt blijven doordat het simpelweg nieuw is. De effecten die dusver bekend zijn door goed onderzoek zijn bijvoorbeeld de verwachte zeer stimulerende werking. Daarnaast kwam ook uit anekdotisch onderzoek dat verlegenheid een ding uit het verleden is. Proefpersonen in gecontroleerde omgevingen gaven aan niet het gevoel te hebben dat controle verloren werd over het lichaam. Hier kunnen we dus uit stellen dat het geen hoge invloed heeft op het Perirele zenuwsysteem.

Heb je andere producten nodig voor je experiment? Geen probleem! Binnen het assortiment van Funcaps zijn nog meer onderzoeksmiddelen verkrijgbaar. Zo is ook 3 MMA te koop als research chemical, een van de meest bekende en gekochte research chemicals onder de toekomstige wetenschapper! 

Gevarenaanduidingen Alegria Forest Fruits

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen Alegria Forest Fruits

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De vloeistof niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.