Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

3-MMC

eXtase eXplosion Vanilla

€ 10,45

Dit product bevat:

5-MAPB: 5-(2-methylaminopropyl)benzofuran – CAS 1823925-53-6
2-MMC: 2-Methylmethcathinone – CAS: 1246911-71-6. Wil je meer informatie over bijvoorbeeld de werking? Die staat bij de beschrijving!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
55% € 9,95
1010% € 9,45
2512% € 9,15
5016% € 8,79
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

EXTASE EXPLOSION VANILLA INFORMATIE

Veel mensen denken dat de eXtase eXplosion Vanilla Methylon is, maar niks is minder waar. Door de samenstelling van chemicaliën die in dit mengsel zitten, is het een compleet nieuw en legaal iets. Hierbij moet wel vermeld worden, eXtase eXplosion Vanilla wordt enkel voor onderzoeksdoeleinden verkocht! Wil jij, als toekomstige wetenschapper, toevoegen aan de wonderlijke wereld van de wetenschap? Kijk dan eens naar onze try out research packs!

Extase explosion vanilla effecten

De werkende stoffen binnen eXtase eXplosion Vanilla hebben veel mogelijke werkingen op het lichaam. Zo is er uit onderzoek gekomen dat de volgende effecten mogelijk zijn wanneer de werkende stoffen zich mengen in het lichaam van de mens:

  • Een energiek gevoel
  • Mogelijke euforie
  • Empathisch vermogen verhoogd
  • Socialer dan normaal
  • Verbetering in zintuigelijke waarnemingen

Effecten veranderen altijd per onderzoek. Daarbij moet ook vermeld worden dat niet alle bijwerkingen bekend zijn. Wil jij helpen met het ontdekken van de wonderlijke wereld van de wetenschap? Bestel dan vandaag nog eXtase eXplosion Vanilla.

Hoe snel werkt eXtase eXplosion Vanilla?

De chemische componenten binnen deze research chemical komen tot hun recht binnen in een onderzoek rondom het 20 minuten punt. Daarbij kan het ook voorkomen dat een onderzoek pas momentum krijgt na 40 minuten.

Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.Gevarenaanduidingen eXtase eXplosion Vanilla?

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen eXtase eXplosion Vanilla?

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De vloeitstof niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.