Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Happy Caps – LION’S MANE Capsules (30 PCS)

€ 14,95
Natuurlijke focus en energie? Dan door onze Happy Caps – Lion's mane capsules (30 PCS) te kopen! Ontdek de kracht van 30 capsules voor mentale helderheid en concentratie! Bestel deze krachtige capsules nu voordelig en discreet bij Funcaps.nl!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Happy Caps – Lion's mane capsules (30 PCS) informatie

Optimaliseer je mentale prestaties met Happy Caps Lion's Mane capsules. Onze 30 capsules bieden een natuurlijke boost voor focus, concentratie en energie. Ontdek de kracht van Lion's Mane voor een heldere geest en bestel ze vandaag nog voor een productieve dag!

De voordelen van de Lion's mane capsules

De Happy Caps – Lion's mane capsules kopen heeft vele voordelen! Hieronder worden er een aantal opgesomd. 

  • Het bevordert de regeneratie van myeline. Dit is essentieel voor de bescherming en isolatie van zenuwvezels binnen het zenuwstelsel, wat de communicatie tussen de hersencellen ten goede komt. Dit omvat ook het stimuleren van de aanmaak van hersencellen door de aanwezigheid van stoffen, zoals hericenonen en erinacines.
  • Het draagt bij aan de weerstand tegen neurodegeneratieve aandoeningen, zoals Alzheimer’s, die kenmerkend zijn voor het progressieve verlies van geheugen. Dit omvat de vermindering van ontstekingen in de hersenen, wat neuroprotectieve effecten heeft en kan bijdragen aan de verbetering van aandoeningen zoals depressie, angst, slaapproblemen, Alzheimer en Parkinson.
  • Ondersteunt de verbetering van cognitieve prestaties, inclusief geheugen, gemoedstoestand, alertheid en concentratievermogen.

Productspecificaties 

  • Merk: Happy Caps
  • Inhoud: 17 gram.
  • Aantal: 30 Stuks.

Happy Caps – Lion's mane capsules kopen?

De Happy Caps – Lion's mane capsules kopen? Dat kan voordelig en discreet bij Funcaps.nl. Voor het gebruik van deze capsules is een dosering van 1 tot 3 gram per dag aanbevolen. Wel is het belangrijk om te onthouden dat deze capsules geen vervanging zijn voor een gezonde leefstijl. Ook wordt het aangeraden om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden. Heb je meer behoefte aan het boosten van je humeur? Dan zijn onze Happy Caps – Shiitake capsules misschien wel iets voor jou!

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.