Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Happy Caps – SHIITAKE Capsules (30 PCS)

€ 14,95
Happy Caps – SHIITAKE Capsules kopen? Ontdek de natuurlijke kracht van Shiitake-capsules en boost je humeur en vitaliteit! Ga voor pure gelukzaligheid en bestel deze capsules voordelig bij Funcaps!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Happy Caps – SHIITAKE Capsules informatie

Natuurlijke geluk in een capsule! Ontdek Happy Caps Shiitake-capsules - een premium blend van puur geluk en welzijn. Verwen jezelf met 30 capsules gevuld met de kracht van Shiitake, een eeuwenoud ingrediënt dat bekend staat om zijn immuunversterkende eigenschappen. Laat deze organische boost je humeur stimuleren en je vitaliteit verbeteren. Haal vandaag nog je portie geluk in huis!

De voordelen van de SHIITAKE Capsules

De Happy Caps – SHIITAKE Capsules kopen,  heeft vele voordelen voor je gezondheid, immuunsysteem en humeur. Hieronder zullen we er een aantal opsommen. 

  • Versterkt het afweersysteem: Shiitake-paddenstoelen zijn rijk aan polysacchariden en diverse bioactieve componenten die een boost geven aan het immuunsysteem, waardoor het lichaam effectiever infecties en ziektes kan bestrijden.
  • Werkt tegen ontstekingen: de aanwezige natuurlijke stoffen in Shiitake bezitten eigenschappen die ontstekingen tegengaan, wat bijdraagt aan het verminderen van lichamelijke ontstekingsreacties.
  • Stimuleert een gezonde spijsvertering: dankzij de vezels en enzymen in Shiitake wordt de spijsvertering ondersteund en de ontwikkeling van een gezond darmmilieu bevorderd.
  • Bron van antioxidanten: Shiitake is een bron van krachtige antioxidanten die de strijd aangaan met vrije radicalen en zo de cellen beschermen tegen oxidatieve stress.

Productspecificaties 

  • Merk: Happy Caps
  • Inhoud: 17 gram 
  • Aantal stuks: 30

Happy Caps – SHIITAKE Capsules kopen? 

De Happy Caps – SHIITAKE Capsules kopen? Dat kan voordelig en discreet bij Funcaps.nl. Voor het gebruik van deze capsules is een dosering van 1 tot 3 gram per dag aanbevolen. Wel is het belangrijk om te onthouden dat deze capsules niet dienen als vervanging voor een gezonde manier van leven. Daarnaast is het aan te raden om niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis te gebruiken. Zou je graag wat meer focus willen hebben? Dan zijn de Happy Caps – Lion's mane capsules een goede oplossing!

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.