Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Indian Spirit - African Dream Herb 50x Extract (3 gram)

€ 12,95

De witte binnenkant van de zaden van Entada rheedii, algemeen bekend als het African Dream Herb, wordt direct of met andere kruiden geconsumeerd net voor het slapengaan om levendige dromen op te wekken.

Dosering:

Gebruik het poeder in een kop thee kort voor het slapengaan, met een dosering van 0.5 tot 1 gram. Het wordt aangeraden om dit kruid als kuur te gebruiken. Bestel voordelig bij Funcaps en geniet van een snelle en discrete bezorging!

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Indian Spirit - African Dream Herb 50x Extract (3 gram)

Dit extract heeft kenmerkend een sterke werking en is wel 50x krachtiger dan het gedroogde kruid. Oorspronkelijk komt de dream herb uit Zuid-Afrika en wordt het al meer dan een eeuw gebruikt wegens de effecten op dromen en het creëren van lucide dromen.

GEBRUIK EN DOSERING INDIAN SPIRIT – African dream Herb 50x Extract (3gram)

Oorspronkelijk kwam dit extract uit een wortel. Deze werd verpulverd en vervolgens met water gemengd. Men nam het  extract in door de kom met water en het extract leeg te drinken, Wij raden je echter aan dit niet te doen en in plaats daarvan het extract te mengen in een kopje thee voor je gaat slapen. Door dit te doen kun je lucide dromen opwekken en deze bijzondere staat van dromen mee maken. Verder schijnt het middel een positieve invloed te hebben op je algehele gemoedstoestand. NIET GEBRUIKEN IN COMBINATIE MET ALCOHOL OF ANDERE STIMULERENDE MIDDELEN

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.