Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Smartshop

Indian Spirit – Ecuadorian Growkit 1200cc

€ 32,50
De Indian Spirit Ecuadorian Growkit is een complete set voor het thuis kweken van Ecuadorian psilocybine paddenstoelen. De kit volume is 1200cc. geschikt voor zowel beginners als ervaren kwekers! De Indian Spirit Ecuadorian Growkit 1200 cc kopen was nog nooit zo gemakkelijk als bij Funcaps. Bestel je vandaag? Dan doen we ons best om de growkit vandaag nog te versturen!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Indian Spirit Ecuadorian Growkit info

Het kweken van paddenstoelen wordt gedaan met behulp van een Growkit. Deze kweeksets voor paddenstoelen zijn meestal volledig voorbereid, wat betekent dat je heel gemakkelijk thuis paddenstoelen kunt kweken. Het is zo eenvoudig dat eigenlijk iedereen het kan doen. Dus ja, ook jij die dit leest kan een Indian Spirit Mazatapec Growkit van 1200cc kopen én gebruiken! Je krijgt in principe alles wat je dus nodig hebt om je paddenstoelen te kweken. Het enige wat je 'zelf' moet hebben is een plek met voldoende frisse lucht en vocht! Is de Ecuadorian niks voor jou? Kijk dan eens bij de Thaise variant!

Het is belangrijk om je bewust te zijn van de wettelijke status van psilocybine paddenstoelen in jouw regio, aangezien de teelt en het gebruik ervan in bepaalde gebieden niet zijn toegestaan. Voordat je begint, is het essentieel om je goed te informeren over de lokale wetten. Met de Indian Spirit Ecuadorian Growkit (1200cc) kun je echter op een veilige en gecontroleerde manier met deze paddenstoelen omgaan, mits je je strikt houdt aan de relevante wetgeving.

Waaruit bestaat deze growkit?

Deze growkit is compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het bevat een substraatzak met daarin het mycelium, wat de basis vormt voor de schimmelgroei. Ook zit er een kweekzak bij met ingebouwde luchtfilters die zorgen voor een ideale luchtcirculatie. Dit is belangrijk voor een gezonde groei van de paddenstoelen. Bovendien worden er duidelijke, stap-voor-stap instructies meegeleverd. Door de Indian Spirit Ecuadorian Growkit te kopen, kun je op een eenvoudige en betrouwbare wijze zelf paddenstoelen kweken, zonder dat je daarvoor speciale kennis of apparatuur nodig hebt.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.