Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Indian Spirit Thai Growkit - 1200cc

€ 32,50
De Indian Spirit Thai Growkit van 1200cc is een complete Growkit waarmee je gemakkelijk thuis je eigen Thaise psilocybine paddenstoelen kunt kweken! Wil jij die echte Oost-Aziatische ervaring? Dan heb je twee keuzes: Naar Thailand vliegen óf de Indian Spirit Thai Growkit van 1200 cc kopen!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Indian Spirit Thai Growkit informatie

De Indian Spirit Thai Growkit in de 1200cc-versie is een alles-in-één kweekset die ontworpen is voor het kweken van Thaise psilocybine paddenstoelen in je eigen huis. Deze set is ideaal voor zowel beginners als ervaren kwekers, net zoals deze Colombian Growkit,  en biedt een handige en gecontroleerde omgeving voor het telen van deze bijzondere paddenstoelen.

De kit bevat alle benodigde componenten, waaronder een substraatzak met mycelium (het schimmeldraadnetwerk), een plastic kweekzak met luchtfilters voor optimale luchtcirculatie en gedetailleerde instructies voor een stapsgewijze kweek. Met deze kweekset kun je genieten van een betrouwbare manier om zelf Thaise psilocybine paddenstoelen te kweken, zonder dat je over uitgebreide kennis of speciale apparatuur hoeft te beschikken.

Houd er rekening mee dat de kweek en consumptie van psilocybine paddenstoelen in sommige regio's mogelijk illegaal is, dus zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de lokale wetgeving voordat je begint met kweken. Door de Indian Spirit Thai Growkit van 1200cc te kopen, biedt je hezlef echter de mogelijkheid om verantwoord en gecontroleerd met deze paddenstoelen te werken en ervan te genieten, op voorwaarde dat je je aan de geldende wetten en voorschriften houdt.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.