Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Indian Spirit - Kra Thum Khok 50x Extract (3 gram)

€ 11,50

Mitragyna Hirsuta is een hoge boom die voorkomt in delen van Cambodja, Thailand en Vietnam. Het is nauw verwant aan Mitragyna Speciosa (kratom) en de bladeren hebben vergelijkbare paradoxale effecten: zowel stimulerend als kalmerend tegelijk.

Dosering:

Combineer een kopje heet water met 0.3 tot 0.5 gram poeder en roer. Voeg honing en melk toe om de bittere smaak te maskeren. U kunt het poeder ook mengen met wat puree of magere yoghurt.

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Indian Spirit - Kra Thum Khok 50x Extract (3 gram)

Dit unieke extract is afkosmtig van een hoge boom die groeit in delen van Cambodja, Thailand en Vietnam. De kruiden extracten hebben paradoxale effecten op zowel  stimulerend als kalmerend gebied. Indian Spirit - Kra Thum Khok 50x Extract is daardoor een perfect kruiden extract om tot rust te komen. Bestel dit of andere extracten gemakkelijk en snel bij Funcaps, en geniet van een snelle discrete levering.

Gebruik en DOSERING


Combineer een kopje heet water met 0.3 tot 0.5 gram poeder en roer. Voeg honing en melk toe om de bittere smaak te maskeren. Je kunt het poeder ook mengen met wat puree of magere yoghurt.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.