Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Lion’s Mane Paddenstoelen Extract 60 caps

€ 19,95

Deze Lion’s Mane Paddenstoelen Extract 60 caps helpen je om beter te presteren met sport en bevorderen de vruchtbaarheid.

Lion's mane extract
Acerola (Malpgihia glabra)
inhoud: 320mg

Bestel Lion’s Mane Paddenstoelen Extract 60 caps bij Funcaps en geniet van een snelle en discrete levering!

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Lion’s Mane Paddenstoelen Extract 60 caps


De Lion’s Mane Paddenstoelen Extract 60 caps is een uniek voedingssupplement dat bestaat uit een mix van Lion's Mane en Acerola. Het supplement is geschikt voor dagelijks gebruik en elke capsule bevat Lion's Mane en Aceola extract. Het Acerola extract is een rijke bron van natuurlijke Vitamine C

Lion's mane paddenstoelen extract effecten

Lion's mane heeft veel verschillende effecten , waaronder het verbeteren van je cognitieve functies en focus. Ook verbetert het je humeur. De paddenstoel kan helpen om sociale stress te verlichte en helpt om het mentale welzijn te behouden. Ook ondersteunen de paddenstoelen je immuunsysteem, door onder andere bacteriën in je darmen te plaatsen. Deze dragen namelijk ook bij aan talloze positieve effecten op het immuunsysteem. Tenslotte, heeft het eigenschappen om veroudering tegen te gaan en blijf je daardoor langer sterk.

Ontdek de andere soorten paddenstoelen extracten hier onder!

Cordyceps

Reishi

Chaga

Chill mix

Fit mix

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.