Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Reishi Paddenstoelen Extract Capsules 60 caps

€ 19,95
Deze Reishi Paddenstoelen Extract Capsules 60 caps zijn capsules met alles erop en eraan. De capsules bevatten Triterpenen en Polysacchariden, perfect dus! Bestel Reishi Paddenstoelen Extract Capsules 60 capsules bij Funcaps en geniet van een snelle en discrete levering!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Reishi Paddenstoelen Extract Capsules 60 caps


 
Al meer dan 2000 jaar wordt de Reishi paddenstoel gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen. In Aziatische landen staat Reishi bekend als de paddenstoel van onsterfelijkheid en wordt het al duizenden jaren gebruikt om een eeuwen oud oosters medicijn te maken. Voor het maken van deze capsules wordt er vooral gebruik gemaakt van de vruchtlichamen van de Reishi paddenstoel , daarnaast wordt er gebruik gemaakt van vloeibare extracten zodat het geheel beter te verteren is.

Effecten van Reishi paddenstoel

 

Reishi wordt gezien als een echt power middel en is onder andere goed voor bloedvaten, doorbloeding, ondersteunt het hart en de afweer. Ook draagt het, door de bacteriën, bij aan een beter immuunsysteem. Kortom, deze paddenstoel heeft dus veel verschillende gezondheidsvoordelen die bijdragen aan het behouden van een gezonder lichaam.

 

Ontdek de andere soorten paddenstoelen extracten


Cordyceps

Lion's mane

Chaga

Chill mix

Fit mix

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.