Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Sexshop

LUV EGG - Roze

€ 54,95
Een spannend speeltje voor zowel jou als je partner. Komt met handige compacte afstandsbediening, waardoor je het speeltje kan bedienen op afstand. De afstandsbediening wordt geleverd met een CR2032 batterij. Ervaar nu de LUV EGG!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

LUV EGG ROZE


Op zoek naar uitdaging? Gebruik dan een LUV EGG ROZE. Dit vibrerend eitje komt met handige afstandsbediening en is daardoor perfect voor partners die op zoek zijn naar een spannend speeltje. Het trillende ei is omhuld met een zachte laag siliconen. Dit materiaal is niet alleen veilig voor het lichaam, maar voelt ook nog eens prettig aan en is grondig te reinigen. Zowel het eitje als de afstandsbediening zijn erg compact en makkelijk te gebruiken. Hierdoor is het een makkelijk te gebruiken speeltje voor iedereen.

LUV EGG Roze gebruiken


Je kunt de LUV EGG op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je ervoor kiezen de afstandsbediening zelf te bedienen, maar kun je er ook voor kiezen om deze aan je partner te geven. Vooral dat laatste zal zorgen voor een intensere en spannendere algehele ervaring. Na gebruik kun je het eitje gemakkelijk opladen. Om het nog spannender te maken kun je ervoor kiezen om een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken bij dit eitje.

Discreet bestellen en snel bezorgd bij Funcaps

Funcaps vindt het belangrijk dat onze klanten anoniem blijven. Daarom verzenden wij al onze producten op een discrete manier. Zo weten je huisgenoten, familie of vrienden niet wat je besteld en blijven jouw bestellingen 100% anoniem.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.