Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

NB-DMT

NB-DMT Poeder (Fumarate)

€ 44,50
NB-DMT Poeder (Fumarate) kopen? Dat kan voordelig en betrouwbaar bij Funcaps.nl. Deze research chemical is bedoeld voor de onderzoeker die vrijheid in een wetenschappelijke omgeving wil ervaren. Klinkt dit interessant?

Prijzen zijn per halve gram!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
26% € 42,00
511% € 39,50
1021% € 35,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

NB-DMT Poeder (Fumarate) informatie

Op zoek naar een plaatsvervanger van DMT? Dan is NB-DMT Poeder kopen een goede oplossing. Deze poeder is een van onze Tryptaminen en zorgt voor korte, maar sterke effecten. Deze effecten zijn voornamelijk geestelijk. Het wordt dan ook aangeraden om NB-DMT Poeder alleen te gebruiken voor onderzoeksdoeleinden. Ben je op zoek naar kwaliteit en betrouwbaarheid? Dan ben je bij Funcaps aan het juiste adres. 

NB-DMT Poeder (Fumarate) effecten

De effecten van NB-DMT Poeder (Fumarate) kunnen per persoon verschillen. Hieronder worden een aantal effecten opgesomd die je kunt verwachten. 

  • Ontstijging van de geest
  • Euforische gevoelens
  • Andere waarneming van geluiden

NB-DMT Poeder kopen

Zou je graag NB-DMT Poeder kopen? Onthoud dan dat dit alleen gedaan mag worden voor onderzoeksdoeleinden. Wanneer je ervoor kiest om bij Funcaps te bestellen, weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. Onze research chemicals zijn wetenschappelijk getest en worden snel en discreet bij jou thuis bezorgd. Liever iets anders proberen dan de NB-DMT Poeder? Dan is de 5-MeO-DMT Poeder een soortgelijk product dat je bij ons kunt kopen. 

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.