4F-ADB

4F-ADB

Funcaps 4F-ADB

4F- MDMB-BINACA (ook bekend als 4F-MDMB-BUTINACA of 4F-ADB ) is een op indazool gebaseerde synthetische cannabinoïde uit de indazol-3-carboxamidefamilie. Het wordt gebruikt als een actief ingrediënt in synthetische cannabisproducten en sinds eind 2018 verkocht als designerdrugs. 4F-MDMB-BINACA is een agonist van de CB1-receptor.

Wat zijn de effecten van 4F-ADB?

De mogelijke effecten van 4F-ADB kunnen zijn: ontspanning, ontremming, gevoelens van lichamelijke lichtheid, toegenomen waardering voor muziek, euforie en andere bevindingen die vaak voorkomen bij synthetische cannabinoïden.

Gebruik 4F-ADB

4F-ADB is een op indazole-based synthetische cannabinoïde. Het is een krachtige agonist van de cannabinoïde-receptoren. Het lijkt erg op andere synthetische cannabinoïden, zoals 5F-ADB. Als je van plan bent om met deze cannabinoïde te experimenteren, dan zul je maar kleine hoeveelheden nodig hebben voor het verkrijgen van sterke resultaten.

Dit komt omdat deze chemische stof zeer krachtig is. Zorg ervoor dat u nauwkeurig de veiligheidsvoorschriften toepast om overmatig experimenteren te voorkomen.

Zie ook andere cannabinoïden: 4F-AMB ,WH-210 en 5-CL-ADB-A.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. 4F-ADB
    € 20,00
    Niet op voorraad
    Toevoegen om te vergelijken
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.