Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

ADB-BUTINACA VANAF 16-04-2024 VERBODEN

(1)

ADB-Butinaca is een synthetische cannabinoïde die krachtige effecten produceert en gebruikt werd als research chemical. Het bindt zich aan de CB1-receptor en kan ontspanning, euforie en perceptieverandering veroorzaken. Aangezien deze research chemical sinds 16 april verboden is door de Nederlandse overheid, wordt op deze pagina alleen nog informatie verschaft, want naast verkoper van research chemicals is Funcaps uiteraard ook de verstrekker van informatie op het gebied van RC’s. Wilde je net ADB-Butinaca kopen? Probeer dan deze legale alternatieven, zoals 6-CL-ADBA

 1. € 34,90
  Vanaf € 12,50
  star star star star star
  3 recensies
  Niet op voorraad

  WAT IS ADB-Butinaca?

  ADB-Butinaca is een synthetische cannabinoïde die behoort tot de familie van chemische verbindingen die vaak worden ingezet als alternatieven voor cannabis. Het staat bekend om zijn psychoactieve eigenschappen en wordt ingezet als research chemical. ADB Butinaca werd vaak verkocht als een poeder of in de vorm van bespoten kruidenmengsels en kon op verschillende manieren worden ingenomen. Vanaf 16-04-2024 is de RC echter opgenomen in de Opiumlijst, waardoor deze illegaal is geworden. De research chemical werkt ongeveer hetzelfde als THC, maar ADB Butinaca is krachtiger. Het bindt zich aan de CB1-receptor, waarvoor het een agonist is, en zorgt daar voor activiteit. 


  Synthetische cannabinoïden

  Synthetische cannabinoïden zijn chemische stoffen die zijn ontworpen om vergelijkbare effecten op het lichaam en de geest te produceren als de cannabinoïden die van nature voorkomen in de cannabisplant. Deze synthetische varianten worden echter gemaakt in laboratoria en hebben vaak een veel krachtigere werking dan natuurlijke cannabis. Bovendien zijn ze vaak meer beschikbaar dan natuurlijke cannabis. Ofschoon ADB-Butinaca verboden is, zijn er nog legale cannabinoïden op de markt.

  Wat zijn de effecten van ADB-Butinaca?

  ADB-Butinaca kan verschillende effecten hebben, vergelijkbaar met die van cannabis. Er is echter niet veel onderzoek naar deze chemical gedaan, voordat deze illegaal werd. De aanwezige ervaringsrapporten melden vaak een gevoel van ontspanning, verhoogde euforie en veranderingen in perceptie. Sommige mensen ervaren ook hallucinogene effecten, zoals visuele vervormingen en veranderingen in de waarneming van tijd. Het is echter belangrijk op te merken dat de effecten van ADB Butinaca zeer individueel kunnen zijn en sterk kunnen variëren van persoon tot persoon.

  Eventuele bijwerkingen

  Doordat ADB-Butinaca een krachtigere werking heeft dan THC, zijn de eventuele bijwerkingen ook heftiger. Er is ook hier echter weinig informatie over te vinden. Uit de ervaringsrapporten werden vaker bijwerkingen vermeld als:

  • Paranoia
  • Paniekaanvallen
  • Hallucinaties
  • Geheugenproblemen

  ADB-Butinaca kopen niet mogelijk meer

  Hoewel ADB-Butinaca verboden is geworden, verkoopt Funcaps genoeg andere, legale research chemicals om onderzoek mee te doen. Wij staan garant voor onze research chemicals en leveren ook in grotere hoeveelheden. Naast research chemicals verkopen we ook een uitgebreid assortiment poppers, die je in onze poppers store vindt. Bovendien hebben we óók een interessante seksshop met allerhande kwalitatieve seksartikelen. Ons doel is mensen plezier, genot en energie te geven, zij het op wetenschappelijk gebied, zij het op seksueel gebied. Twijfel daarom niet langer en ga lekker genieten met onze producten!

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.