Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

ADB-BUTINACA (Binnenkort verboden OP=OP)

(1)

ADB-Butinaca is een synthetische cannabinoïde die krachtige effecten produceert en gebruikt wordt als research chemical. Het bindt zich aan de CB1-receptor en kan ontspanning, euforie en perceptieverandering veroorzaken. Funcaps biedt ADB-Butinaca van hoge kwaliteit aan voor onderzoeksdoeleinden, met snelle en discrete verzending.

 1. € 34,90
  Vanaf € 12,50
  star star star star star
  3 recensies
  Op voorraad

  ADB-BUTINACA

  ADB-Butinaca behoort tot de synthetische cannabinoïden, een groep van nieuwe psychoactieve stoffen (NPS). Deze research chemical is een krachtige agonist van de CB1-receptor. Het is vergelijkbaar met JWH-210. ADB-Butinaca kopen, doe je bij Funcaps.nl. Wij bieden research chemicals van een hoge kwaliteit en zuiverheid aan. Bovendien zorgen wij voor een snelle en discrete verzending. Bestel daarom vandaag nog ADB Butinaca en begin met je experiment.
   


  Wat is ADB-Butinaca?

  ADB-Butinaca is een synthetische cannabinoïde die behoort tot de familie van chemische verbindingen die vaak worden ingezet als alternatieven voor cannabis. Het staat bekend om zijn psychoactieve eigenschappen en wordt ingezet als research chemical. ADB Butinaca wordt vaak verkocht als een poeder of in de vorm van bespoten kruidenmengsels en kan op verschillende manieren worden ingenomen. De research chemical werkt ongeveer hetzelfde als THC, maar ADB Butinaca is krachtiger. Het bindt zich aan de CB1-receptor, waarvoor het een agonist is, en zorgt daar voor activiteit. Benieuwd hoe THC werkt in het brein? Dat lees je hier!

  SYNTHETISCHE CANNABINOÏDEN

  Synthetische cannabinoïden zijn chemische stoffen die zijn ontworpen om vergelijkbare effecten op het lichaam en de geest te produceren als de cannabinoïden die van nature voorkomen in de cannabisplant. Deze synthetische varianten worden echter gemaakt in laboratoria en hebben vaak een veel krachtigere werking dan natuurlijke cannabis. Bovendien zijn ze vaak meer beschikbaar dan natuurlijke cannabis. Bekijk via deze link onze collectie cannabinoïden.

  WAT ZIJN DE EFFECTEN VAN ABD-BUTINACA?

  ADB-Butinaca kan verschillende effecten hebben, vergelijkbaar met die van cannabis. Er is echter nog niet veel onderzoek naar deze chemical gedaan. Ervaringsrapporten melden vaak een gevoel van ontspanning, verhoogde euforie en veranderingen in perceptie. Sommige mensen ervaren ook hallucinogene effecten, zoals visuele vervormingen en veranderingen in de waarneming van tijd. Het is echter belangrijk op te merken dat de effecten van ADB Butinaca zeer individueel kunnen zijn en sterk kunnen variëren van persoon tot persoon.

  EVENTUELE BIJWERKINGEN

  Doordat ADB-Butinaca een krachtigere werking heeft dan THC, zijn de eventuele bijwerkingen ook heftiger. Er is ook hier echter weinig informatie over te vinden. Uit de ervaringsrapporten werden vaker bijwerkingen vermeld als:

  • Paranoia
  • Paniekaanvallen
  • Hallucinaties
  • Geheugenproblemen

  ADB-BUTINACA KOPEN

  ADB-Butinaca kopen, doe je bij Funcaps. Wij staan garant voor onze research chemicals en leveren ook in grotere hoeveelheden. Naast research chemicals verkopen we ook een uitgebreid assortiment poppers, die je in onze poppers store vindt. Bovendien hebben we óók een interessante seksshop met allerhande kwalitatieve seksartikelen. Ons doel is mensen plezier, genot en energie te geven, zij het op wetenschappelijk gebied, zij het op seksueel gebied. Twijfel daarom niet langer en ga lekker genieten met onze producten!

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.