Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

ED-DB (Eutylone)

(1)

ED-DB, ook bekend als Eutylone, is een research chemical die niet meer legaal verkrijgbaar is. per 12-09-2023. Op zoek naar alternatieven voor dit middel? Kijk dan vooral hieronder!

 1. € 11,95
  Vanaf € 7,59
  Niet op voorraad

  ED-DB (EUTYLONE)

  ED-DB is een soort research chemical dat sinds 12-9-2023 verboden is. De werking van ED-DB is, volgens zowel lab- als anekdotisch onderzoek, stimulerend of opwekkend. 


  Wat is ED-DB?

  ED-DB, ook wel Eutylone genoemd, is een nieuwe soort research chemical en wordt gezien als een van de vervangers van 3-MMC. Ook 3-MMC is verboden in Nederland. De vervanger van deze stof is 2-MMC.  Omdat ED-DB een nieuwe soort research chemical is en er nog weinig onderzoek mee gedaan is, is er nog weinig bekend over de werking en de eventuele lange termijn gevolgen. ED-DB is een synthetische vorm van de Cathinonen groep. Dit betekent dat het een menselijk geproduceerd onderzoeksmiddel is. Anderzijds is het ook bekend onder de namen MDEBP, bk-EBDB en N-Ethylbutylone.

  Waar kun je ED-DB kopen?

  Het is niet meer mogelijk om ED-DB te kopen. Ondanks dat ED-DB sinds 12-09-2023 verboden in Nederland is, geven we alsnog graag meer informatie. ED-DB, ook bekend als Eutylone, is een vorm van research chemical die stimulerende of opwekkende effecten kan hebben. De werking van ED-DB is, volgens zowel lab- als anekdotisch onderzoek, stimulerend of opwekkend. De effecten van ED-DB kunnen onder andere een zelfverzekerd gevoel, euforie, empathie, samenhang, verbondenheid en openheid bevorderen. Het gebruik van ED-DB brengt echter risico's met zich mee, ook is er nog weinig bekend over de langetermijneffecten. Dit zijn dan ook een van de redenen waarom het niet meer mogelijk is om ED-DB te kopen.

  Wat zijn effecten van ED-DB?

  Volgens de wetenschappers kunnen de effecten kunnen bij ieder experiment verschillen. De effecten van ED-DB zijn mogelijk:

  • Zelfverzekerd gevoel krijgen
  • Euforisch gevoel
  • Empathie wordt bevorderd
  • Samenhorigheidsgevoel
  • Verbondenheid
  • Openheid

  De effecten van ED-DB zijn gelijk aan 5-MMPA, lees op deze pagina meer over 5-MMPA! Naast de effecten zijn er ook eventuele bijwerkingen vastgesteld. Net zoals de effecten kunnen volgens de wetenschappers de eventuele bijwerkingen ook verschillen bij ieder experiment. De mogelijke bijwerkingen zijn het krijgen van een verhoogde hartslag, nervositeit en angst. Hoelang de effecten van ED-DB duren is nog onbekend.

  In welke vorm is ED-DB te verkrijgen?

  ED-DB is tegenwoordig niet meer te verkrijgen. Voorheen werd het verkocht in de vorm van kristallen. Binnen experimenten en onderzoeken was de meest voorkomende gebruikswijzen van ED-DB snuiven of slikken. Je kan ED-BD ook mengen met water om het af te slikken.

  ED-DB vervangers

  Had je graag ED-BD willen bestellen op Funcaps? Dan hebben we ook een aantal alternatieven voor je. Neem bijvoorbeeld de eerder benoemd 2- MMC of andere Cathinonen. Deze vind je hier! Op Funcaps bestel je makkelijk en snel. Jouw bestelling van research chemicals wordt bij ons op een veilige en verantwoorde manier ingepakt. Daarnaast maken we gebruik van neutrale verpakking, zodat niemand kan zien dat jij meegaat werken aan een onderzoek. Als je de bestelling hebt afgerond krijg je van ons een e-mail met een verzendbevestiging en laten wij weten wanneer je jouw pakketje kunt verwachten. Bij Funcaps bieden we alleen maar producten aan met de hoogste kwaliteit, maar natuurlijk ook een uitstekende klantenservice.

  Andere interessante producten

  Naast research chemicals verkopen wij op Funcaps ook andere producten zoals bijvoorbeeld Happy Caps. Op onze website bieden wij verschillende soorten Happy Caps aan en elke soort geeft een ander effect! Met slechts 1 capsule kan je al effect voelen van jouw gekozen effect van Happy Caps! Let er wel op dat je niet meteen de effecten ervaart van Happy Caps, maar dat dit ongeveer 45 minuten kan duren. Vervolgens kun je ongeveer twee uur lang genieten van de effecten.

  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.