Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Salvia 20x Extract - 0.5gram

€ 9,75

De Salvia wordt geleverd in zakjes van 0.5gram. Salvia is gewoon legaal in Nederland, je hoeft je dus geen zorgen te maken! Bestel dit wondermiddel vandaag nog in de smartshop van Funcaps!

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Salvia Extract 20x informatie

Onze Salvia 20x Extract geeft je een korte maar hevige trip. Deze salvia met een 10x sterkte is de lichtste Salvia van ons assortiment. Een goede introductie voor de beginners!

De effecten van Salvia Extract 20x

Salvia extracten heeft verschillende effecten, die op basis van dosering worden geactiveerd. De 20x variant heeft lichtere effecten en zijn daardoor perfect voor beginners. Hieronder hebben wij een lijst opgesteld van effecten die kunnen optreden bij het innemen van Salvia Extracten.

Let op! Het kan zijn dat niet alle hieronder gegeven effecten optreden na het gebruik van het product. Dit heeft te maken met de sterkte van de dosering en de effecten kunnen per persoon verschillen.

Level 1 Stoned
Level 2 Anders denken.
Level 3 LSD: Je zult levendige hallucinaties gaan zien, zoals geometrische figuren als je je ogen dicht hebt en bewegende patronen op het behang.
Level 4 Vliegen
Level 5 Identiteit verlies
Level 6 Amnesie

 

Gebruiksaanwijzing Salvia Extract 20x

De salvia extracten kun je direct oraal innemen of verwerken en oproken!  In beide gevallen zul je vergelijkbare effecten tegenkomen. Naast onze 20x variant hebben wij ook een 10x, 30x, 40x en 80x variant , waarbij de 80x variant veruit het sterkste is en de 10x variant het zwakste. Let op de dosering en volg de aangegeven instructies voor een fijne ervaring!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.