Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Salvia 30x Extract - 0.5gram

€ 11,50

Het Salvia 30x Extract zorgt voor een korte, maar hevige trip. Deze salvia met een 30x sterkte is een van de zwaardere Salvia varianten in ons assortiment. Geschikt voor zowel ervaren gebruikers als zeer ervaren gebruikers. Nadat je het extract hebt ingenomen, zul je snel de effecten merken. De effecten zullen zorgen voor een korte, maar heftige trip. Bestel vandaag nog jouw Salvia 30x Extract bij Funcaps en geniet van een snelle en discrete levering!

De Salvia wordt geleverd in zakjes van 0.5gram

 
 

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

De effecten van Salvia Extract 30x

Salvia extracten hebben verschillende effecten, die op basis van dosering worden geactiveerd. De 30x variant heeft zwaardere effecten en zijn daardoor geschikt voor gevorderde gebruikers. Hieronder hebben wij een lijst opgesteld van effecten die kunnen optreden bij het innemen van Salvia Extracten.

Let op! Het kan zijn dat niet alle hieronder gegeven effecten optreden na het gebruik van het product. Dit heeft te maken met de sterkte van de dosering en de effecten kunnen per persoon verschillen.

Level 1 Stoned
Level 2 Anders denken.
Level 3 LSD: Je zult levendige hallucinaties gaan zien, zoals geometrische figuren als je je ogen dicht hebt en bewegende patronen op het behang.
Level 4 Vliegen
Level 5 Identiteit verlies
Level 6 Amnesie

 

Gebruiksaanwijzing Salvia Extract 30x

De salvia extracten kun je direct oraal innemen of verwerken en oproken!  In beide gevallen zul je vergelijkbare effecten tegenkomen. Naast onze 30x variant hebben wij ook een 10x, 20x, 40x en 80x variant , waarbij de 80x variant veruit het sterkste is en de 10x variant het zwakste. Let op de dosering en volg de aangegeven instructies voor een fijne ervaring!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.