Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Headshop

SNORTBOARD - Hotplate

€ 49,95

Het Hotplate Snortboard is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal en hout. Het board bevat drie verschillende doseringen: puntjes, normale lijnen en grote lijnen. Alle accessoires berg je op in de uitsparingen op het board.

 

Materiaal:                          gepolijst RVS, hout

Afmetingen doos:               37 x 26 x 6 cm

Totaalgewicht:                    930 gram

Afmetingen Snortboard:      22.x 18,5 x 1 cm

Gewicht Snortboard:           622 gram

Energiebron en wattage:     230v - 5 watt

Barcode:                            8720648603129

Inhoud:                             1x Snortboard Hotplate, 2x snuifbuisjes, 1x lijntjeskaart

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Snuifbord – Hotplate

De Hotplate Snuifplank is perfect voor kleinere snuifgroepen. Omdat het bord veel lichter en compacter is dan het Family & Friends Snuifbord, kun je het gemakkelijk meenemen naar een avond met vrienden of een festival. Wil je toch liever een grotere snuif plank? Koop hem op deze pagina. Een hotplate snuifbord kopen? Dat doe je op Funcaps.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van snuif accessoires van hoge kwaliteit. 

Hoe ziet de hotplate snuif plank uit?

Het snuifbord hotplate is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal en hout. Het board bevat drie verschillende inkepingen, waarmee jij jouw geschikte dosering kunt kiezen: puntjes, normale lijnen en grote lijnen. Alle accessoires kun je gemakkelijk opbergen in de uitsparingen op het board. Zo raak je jouw lijnkaarten en lijnbuisjes nooit kwijt. De plank is ongeveer 22 centimeter bij 18.5 bij 1 en weegt 622 gram. 

Specificaties snuifbord hotplate

Naast het snuifbord zelf wordt de plank ook geleverd met 2 snuifbuisjes in blitse kleuren en 1 lijntjeskaart. Dankzij het verwarmingselement heb je de mogelijkheid om natte pasta te drogen voor gebruik. Alle informatie in één oogopslag? Bekijk het product op deze pagina. 

Snuif items bij Funcaps

Bij Funcaps ontdek je een grote collectie aan snuif artikelen. We bieden een uitgebreide selectie snuif accessoires, variërend van losse snuifbuisjes tot hippe doseerschepjes. Daarnaast voorzien wij je van hoogwaardige research chemicals voor wetenschappelijke doeleinden, lustopwekkende poppers, ontspanning biedende shisha's, verleidelijke seksspeeltjes en nog veel meer. Bij ons draait alles om de ultieme ontspanning en het genot van onze klanten.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.