Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Headshop

SNORTBOARD - Woods

€ 44,95

Het Woods Snortboard is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal en hout. Het board bevat drie verschillende doseringen: puntjes, normale lijnen en grote lijnen. Alle accessoires berg je op in de uitsparingen op het board.

 

Materiaal:                         gepolijst RVS, hout

Afmetingen doos:               37 x 26 x 6 cm

Totaalgewicht:                    837 gram

Afmetingen Snortboard:      22.x 18,5 x 1 cm

Gewicht Snortboard:           550 gram

Barcode:                            8720648603136

Inhoud:                             1x Snortboard Woods, 2x snuifbuisjes, 1x lijntjeskaart

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Snuifbord – Woods

Het Woods Snortboard is ideaal voor de kleinere snuifsessies. Het board is een stuk compacter en lichter dan het grote Family & Friends board, maar geeft net zoveel plezier. Toch liever dit grotere bord kopen? Dan kan dit via deze link. Wel is de Woods makkelijker mee te nemen naar festivals of feestjes. Wil jij dus ook zo’n handig snuifbord kopen? Koop het op Funcaps.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van handige en hoogwaardige snuif accessoires. 

Wat is het Woods snuifbord?

Het Woods Snortboard is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal en hout. Hierdoor is het bord makkelijk te reinigen en dus uitermate hygiënisch. Het board bevat drie verschillende doseringen: puntjes, normale lijnen en grote lijnen. Zo kun jij prima op je eigen behoeften jouw dosering aanpassen. Alle accessoires berg je gemakkelijk op in de uitsparingen op het board.

Specificaties snuifbord Woods

De Woods snuifplank heeft een gewicht van 550 gram en is 22 centimeter lang, 18.5 centimeter breed en 1 centimeter hoog. Bij de plank zijn 2 snuifbuisjes inbegrepen en een lijntjeskaart. Lees op deze pagina meer over de voordelen van het snuifbord. 

Verschil met de snuifplank Hotplate

Het snuifbord Woods lijkt heel erg wat betreft vorm en materiaal op de snuifplank Hotplate. Wil je liever een Hotplate kopen? Ga dan naar deze pagina. Er is echter een cruciaal verschil tussen beide planken. In tegenstelling tot de Hotplate heeft dit board geen verwarmingselement. Hierdoor kun je hier geen pasta’s op drogen om vervolgens te snuiven. 

Voor al je snuifartikelen naar Funcaps

Voor al je snuifaccessoire ga je naar Funcaps. Bij ons heb je een ruime keuze uit verscheidene snuif artikelen. Ons aanbod varieert van snuifbuisjes tot lijntjesplaten. Bekijk hier ons hele assortiment. Onze focus ligt op het bieden van ultieme ontspanning en plezier voor onze klanten. Daarom vind je bij ons ook bijvoorbeeld poppers en seksartikelen. Reken bij ons in ieder geval op een snelle en discrete verzending. 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.