Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Uitgefaseerde Producten

Snuiftabak - Ozona President

€ 4,95
Snuiftabak kun je opsnuiven en is dus niet bedoeld om op te roken. Doordat deze tabak soort zeer fijn vermalen is, gaat snuiven zeer makkelijk en zonder problemen. Snuiftabak - Ozona President koop je gemakkelijk en snel bij Funcaps. Altijd discreet verzonden en snel bezorgd!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Snuiftabak - Ozona President

Snuiftabak rook je niet maar snuif je. De tabak soort is zeer fijn vermalen waardoor het gemakkelijk zonder problemen kan worden ingenomen. Bovendien is het verrijkt met allerlei verschillende kruiden. Vroeger was snuiftabak het meest genuttigde tabaksproduct, maar tegenwoordig is dit niet meer zo. De werking van snuif tabak is nog steeds hetzelfde als gewoon tabak, en dus zal er nicotine in je bloed terecht komen bij het gebruik ervan. Benieuwd naar Snuiftabak Ozona President? Bestel dan snel en voordelig deze snuiftabak bij Funcaps!

De unieke smaak van Ozana President

Net zoals de Ozana smaak bevat de Ozana President een menthol smaak. Het verschil tussen de twee zit hem in de sterkte van de menthol smaak en je zal al snel merken dat deze prominenter aanwezig is bij de Ozana President. Dit zorgt voor een verfrissend effect tijdens het opsnuiven van deze tabaksoort

Let op!

- Snuiftabak bevat tabak en nicotine en is daardoor zeer verslavend

- Niet gebruiken bij zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft

 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.