Deze week 35% korting op 7-ADD en 15% korting op geselecteerde producten, daarnaast 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Sexshop

Clean and Pure for Women | 120 capsules

€ 34,95

Clean and Pure is het reinigingssupplement van Clean for Women die grondig de darmen reinigt na elke maaltijd. Dit 100% natuurlijke vezel supplement voor vrouwen zorgt ervoor zorgt dat jij lekker schoon bent op de momenten dat dit het hardst nodig is. Lang spoelen voor anale sex behoord vanaf nu tot het verleden. Eindelijk zelfverzekerd genieten van het moment zonder onaangename badkamer onderbrekingen. Ook voor onverwachte avonturen geeft Clean and Pure je oplossingen! Het helpt je dagelijks kaar te zijn voor alle actie die op je pad komt. Daarnaast geeft het voeding die je darmen versterken en bijdragen aan de algehele gezondheid.

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

De mix van lijnzaad, psyllium vezels en anijszaad zijn een bron van vezels en past binnen een 100% veganistisch dieet. Daarnaast zorgen de aloë vera, groene thee, kaneel en cranberry voor de voeding van de darmen, en ze extra te voorzien van vitaminen en mineralen. Super handig, super gezond! 

Vezels zijn een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl, maar toch krijgen we per dag gemiddeld maar de helft van de aanbevolen hoeveelheid vezels binnen. Clean for Women - Clean and Pure is dé perfecte oplossing voor iedere vrouw die daar makkelijk en snel verandering in wil brengen. Met 2-3 capsules Clean and Pure krijg je alle vezels binnen die je nodig hebt. Je voelt je fitter, gezonder, zelfverzekerder en zit lekkerder in je vel! Geef het product een week, en je zult versteld staan van de resultaten. Is Clean and Pure een wondermiddel? Nee helaas, het is pure wetenschap.

Hoe werkt Clean and Pure?
Benieuwd hoe 2-3 capsules je leven een boost kunnen geven? Clean and Pure neem je dagelijks na elke maaltijd met water in. Eenmaal volledig gehydrateerd, doen de 100% natuurlijke ingrediënten hun werk. De lijnzaad en psyllium vezels binnen de capsules vormen een bron van vezels die zich veilig door je spijsverteringskanaal voortbewegen. Onderweg hechten voedsel, medicijnresten en ander overtollig vuil zich aan de vezels. Zie het als een zachte spons die na het eten alles voor je schoonmaakt, waardoor het de spijsvertering opgang helpt te houden en een goede en gezonde stoelgang bevordert. En natuurlijk zijn er nog een paar andere voordelen van schone darmen… If you catch my drift. De overige ingrediënten zoals de aloë vera, groene thee, kaneel en cranberry zorgen voor een voeding boost in de darmen, om deze extra te voorzien van vitaminen en mineralen.

De voordelen van Clean and Pure:
Dagelijkse inname van Clean and Pure brengt je onderanderen de volgende voordelen:
- Absorbeert overtollig vuil uit je spijsverteringskanaal.
- Bevordert een goede en gezonde stoelgang.
- Voorkomt een opgeblazen gevoel.
- Verlaagt het risico op hart- en vaatziekten.
- Draagt bij aan een gezond gewicht.

Geen enkele last-minute voorbereiding (zoals klysma's, spoelen, douchen, etc.) zal je 100% schoon houden. Er is maar één manier: vezels.

Volg gemakkelijk deze stappen om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor "PLAY TIME".
STAP 1: Neem 2-3 capsules Clean and Pure na je maaltijd.
STAP 2: Neem een snelle douche, zoals gewoonlijk.
STAP 3: Geniet van een zorgeloze ervaring!

Clean and Pure is de perfecte oplossing voor drukke vrouwen en biedt de broodnodige vezels zonder het gedoe van het rekening houden met wat je eet.

Dus.. Laat jij je wel eens tegenhouden op het moment suprême? Ben je bijvoorbeeld onzeker dat je niet schoon genoeg bent ‘down there’? Wil je gewoon lekkerder in je vel zitten en misschien zelfs wat afvallen? Probeer het nu en ontdek wat het doet voor jou! Velen tevreden gebruikers gingen je voor. Lees hun ervaringen op onze ervaringen pagina.

Life is sexy! Clean for Women 

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.