Deze week 15% korting op de Smartshop en 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! 

Smartshop

Rapé Huni Kuin – Xipão

€ 21,95

Rapé Huni Kuin – Xipão is een medicijn dat al eeuwen bestaat en daarmee een rijke geschiedenis heeft. Dit soort medicijn gaat op zowel spiritueel als fysiek niveau te werk. Doordat de rapé al volledig gemalen is, is het daardoor meteen klaar voor gebruik. Vervolgens kun je ervoor kiezen om dit gemakkelijk op te roken of op te snuiven, waarna je de effecten snel zal voelen en kan gaan genieten van de rustgevende effecten.

Bestel de Rapé Huni Kuin – Xipão  bij Funcaps en geniet van een snelle en discrete levering!

 

 

 
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Rapé Huni Kuin – Xipão


De Rapé Huni Kuin – Xipão kan zowel gesnoven als geroken worden. De stof komt oorspronkelijk vanuit Braziliaanse inheemse stammen. Rapé is een fijngemalen tabaksblad, dat gerookt wordt met een kuripé. Deze Rapé, zal zorgen voor een stimulerende werking en laat nare gevoelens verdwijnen. Direct na het snuiven of roken zul je deze effecten opmerken.

Wat zijn de effecten van Rapé Huni Kuin – Xipão?


Deze gemalen vorm van rapé zorgt voor vergelijkbare effecten als het roken van niet gemalen rapé. Zo zal het rapé roken zorgen voor een beter gevoel van ontspanning en ook minder stress opleveren. Bovendien zal deze gemalen vorm van rapé zorgen dat negativiteit sneller uit je lichaam verdwijnt en je helpen om beter in je vel te zitten.

Hoe gebruik je Rapé Huni Kuin – Xipão?


 Rapé gebruiken is niet moeilijk. Hieronder leggen we je in 5 stappen uit hoe je hiermee te werk kunt gaan!

Stap 1: Pak de rapé op en vul deze voorzichtig bij het neuseinde van de kuripé

Stap 2: Heb je het neuseinde gevuld? Tik dan vervolgens met de Kuripé op een hard oppervlakte. Bovendien zal dit tikken ervoor zorgen dat overtollige lucht wordt verwijderd.

Stap 3: Vervolgens haal je diep adem en plaats je het mond-gedeelte van de kuripé bij je mond, waarna je tegelijkertijd het neusgedeelte bij een van je neusgaten plaatst.

Stap 4: Leun vervolgens naar voren en blaas de rapé in het neusgat. Herhaal dit voor het andere neusgat. Door een beetje naar voren te leunen, voorkom je dat de rapé in je ogen gaat zitten.

Stap 5: Ga nu rustig en ontspannen zitten en geniet van de effecten van rapé.

 

Andere soorten Rapé

Naast Rapé Huni Kuin – Xipão hebben we ook andere soorten rapé in ons assortiment:

Imabaruna camaru

Rustica Tsunu

Xixa Rapé

Rape Nukini Estrelas

Nukini Eucalypto

Rapé Huni Kuin – Xipão bestellen bij Funcaps

Wil jij op een fijne en relaxte manier genieten van deze of een andere rapé? Bestel dan vandaag nog jouw Rapé Huni Kuin – Xipão bij Funcaps en geniet van de velen positieve effecten!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.