Deze week 15% korting op alle Pellets en Blotters! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Wat is de gemiddelde Fanax ervaring?

fanax ervaringen

Fanax is een research chemical dat valt onder de klasse benzodiazepinen. Het is ook wel bekend onder de naam Flubrotizolam en is bekend geworden als vervanger van kalmeringsmiddelen, die alleen als doktersrecept verkrijgbaar zijn, zoals valium en lorazepam. Fanax is kortom makkelijker verkrijgbaar en deze laagdrempeligheid van de stof draagt bij aan de populariteit van de RC. In deze blog zullen we daarom eens de gemiddelde Fanax ervaring onder de loep nemen, waarbij we ook kijken hoelang de effecten van Flubrotizolam aanhouden en wat een geschikte dosis is van deze research chemical.

Wat is Fanax?

Fanax is kortom een onderzoeksstof, die niet geschikt is voor recreatief gebruik. Ook wel bekend als Flubrotizolam, valt deze RC onder de groep onderzoekschemicaliën met de naam benzo’s oftewel de synthetische benzodiazepinen. De normale benzo’s zijn alleen op doktersrecept af te halen. De synthetische kun je gemakkelijk online kopen voor onderzoeksdoeleinden. 

De benzo’s

Benzodiazepinen zijn een klasse van geneesmiddelen die worden gebruikt om angst, slapeloosheid, epileptische aanvallen en andere medische aandoeningen te behandelen. Ze werken door de activiteit van een neurotransmitter in de hersenen, genaamd gamma-aminoboterzuur (GABA), te versterken. Dit heeft een kalmerend effect op het centrale zenuwstelsel, wat helpt om angst te verminderen, spierontspanning te bevorderen en de slaap te verbeteren. Benzodiazepinen worden vaak voorgeschreven vanwege hun effectiviteit en snelle werking, maar ze hebben ook een potentieel voor verslaving. Daarom worden ze meestal voor korte perioden of onder strikt medisch toezicht gebruikt. 

Werking van flubrotizolam 

Fanax neem je oraal in. Fanax is verkrijgbaar in tabletten en pellets. Een geschikte dosering is 0.5 milligram werkzame stof. Als het middel is ingenomen, bindt de werkzame stof zich aan de GABA-receptoren in je brein. De receptoren worden actief en dit leidt tot een remmende werking van het totale GABA-systeem. Kort gezegd merk je hierdoor zaken als verdoving, anxiolytische en anticonvulsieve effecten op. Ook wordt de productie van neurotransmitter endorfine verhoogd en de productie van glutamaat verminderd.

Fanax ervaringen

Er is nog niet veel onderzoek gedaan naar de werking van flubrotizolam of de effecten van deze stof, maar uit online ervaringsrapporten is gebleken dat de gemiddelde Fanax ervaring bestaat uit de volgende effecten:

  • Extreme kalmte
  • Verdovende werking
  • Ontspanning
  • Stress verminderende werking
  • Vermindering angst
  • Euforie
  • Verandering bewustzijn
  • Hypnotisch gevoel
  • Onderdrukking korte en lange termijn geheugen
  • Droomachtige roes

Bovendien laat de gemiddelde Fanax ervaring een aantal fysieke bijwerkingen zien, zoals een droge mond, langzame hartslag of vermindering van motorische coördinatie. Soms werd een vermindering in spraak zelfs ondervonden. 

Werkingsduur van flubrotizolam 

De halfwaardetijd van Fanax is ongeveer achttien uur en de tijd die het middel nodig heeft om je lichaam te verlaten zal ongeveer op 24 uur staan. De gemiddelde subjectieve Fanax ervaringen laten zien dat de eerste effecten reeds optreden bij een halfuur na inname. Sommige proefpersonen vertoonden echter al eerder effecten.

Related Products
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.